Menang 1st Place Contest Gayakan Hijab Anda TAPI....;(

Salam.. Baru teringat nak update tentang story nih. Saya menang 1st Place Contest Gayakan Hijab Anda!! =) Alhamdulillah tak sangka sesangat. Bakal dapat hadiah dress! Thanks penganjur!=) 



Cuma satu kemusykilan saya, saya try hantar details saya untuk penebusan hadiah ke emel yang diberi tapi  error


Then bila try buka link blog penganjur, terjadi perkara berikut:


Aduyai.. Camne saya nak hantar details kalau takleh nak hubungi penganjur..;( Last date hantar semalam pula tu. I think blog dia kena hack kot. Harap penganjur dapat beri maklumbalas segera. Saya bukan tak hantar details tapi semuanya failure. Acaner tuh? Jangan hadiah dia burn sudah! Huhu.. Tunggu jela apa kata penganjur.. Sedih!=(


Cik Misya : Hadiah 10 sen pun sudah sangat bermakna.

Comments

  1. sabar kak. memang dah banyak berlaku seperti ni. cuba cari lagi. peges sponsor yang akak like atau blog? cuba tanya dari situ.

    ReplyDelete
  2. Ish , macam mana boley jadi macam nih . Alahai kesiannya kat akak . Sabar yee kak :)

    ReplyDelete
  3. aik betul ke kalau blog dia kena hack eh??

    ReplyDelete
  4. kasihannya.. tak apa. try tunggu nanti. jika ok. nanti dia akan hubungi balik insyallah.

    ReplyDelete
  5. tahniah...nanti owner tu msti akan buat somthin :) sabar ye

    ReplyDelete
  6. pernah jugak jd camni. dpt tempat ke2 kalau x silap. dah bagi details semua, tapi sampai la ni, organizer x update lgsg psl contest tu. huhuhu. sabar la ye awk :)

    ReplyDelete
  7. tahniah aimi, jgn lupa ajar akak lilit hijab style ehehehe ngeee :D

    ReplyDelete
  8. tahniah sebab dapat 1st prize...tapi penganjur ni kalau betul lah kena hack, cari lah alternative lain utk hubungi peserta...

    ReplyDelete
  9. sabar ya kak..insyaallah ade rezeki 2 nani..:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts