expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 11, 2012

Menang 1st Place Contest Gayakan Hijab Anda TAPI....;(

Salam.. Baru teringat nak update tentang story nih. Saya menang 1st Place Contest Gayakan Hijab Anda!! =) Alhamdulillah tak sangka sesangat. Bakal dapat hadiah dress! Thanks penganjur!=) 



Cuma satu kemusykilan saya, saya try hantar details saya untuk penebusan hadiah ke emel yang diberi tapi  error


Then bila try buka link blog penganjur, terjadi perkara berikut:


Aduyai.. Camne saya nak hantar details kalau takleh nak hubungi penganjur..;( Last date hantar semalam pula tu. I think blog dia kena hack kot. Harap penganjur dapat beri maklumbalas segera. Saya bukan tak hantar details tapi semuanya failure. Acaner tuh? Jangan hadiah dia burn sudah! Huhu.. Tunggu jela apa kata penganjur.. Sedih!=(


Cik Misya : Hadiah 10 sen pun sudah sangat bermakna.

12 comments :

Nik Ainaa said... Reply To This Comment

sabar kak. memang dah banyak berlaku seperti ni. cuba cari lagi. peges sponsor yang akak like atau blog? cuba tanya dari situ.

nur hayati said... Reply To This Comment

erk!xkan penganjur tipu kot?

Call me DayaOwesome said... Reply To This Comment

Ish , macam mana boley jadi macam nih . Alahai kesiannya kat akak . Sabar yee kak :)

Atyra Pink said... Reply To This Comment

aik betul ke kalau blog dia kena hack eh??

Pokok Manggis Depan Rumah said... Reply To This Comment

kasihannya.. tak apa. try tunggu nanti. jika ok. nanti dia akan hubungi balik insyallah.

DIARI FARISHA said... Reply To This Comment

tahniah...nanti owner tu msti akan buat somthin :) sabar ye

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

pernah jugak jd camni. dpt tempat ke2 kalau x silap. dah bagi details semua, tapi sampai la ni, organizer x update lgsg psl contest tu. huhuhu. sabar la ye awk :)

Bella D'secret said... Reply To This Comment

tahniah aimi, jgn lupa ajar akak lilit hijab style ehehehe ngeee :D

\\ Izzah // said... Reply To This Comment

tahniah sis :) saboo jelah

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

tahniah sebab dapat 1st prize...tapi penganjur ni kalau betul lah kena hack, cari lah alternative lain utk hubungi peserta...

kinara kinatara said... Reply To This Comment

sabar ya kak..insyaallah ade rezeki 2 nani..:)

Dhia Dirham said... Reply To This Comment

dugaan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...