expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 3, 2012

Menang pendrive 4G dari MYideakini [dot] com!! Yahoooo..!

Salam.. Yuhuu tak sangka saya menang hadiah best! Huhu.. Dapat pendrive 4G!! Syukur Alhamdulillah rezeki..^^


Nak tahu camne saya menang? Haa saya join segmen INI anjuran Myideakini.. Tak sangka lambat join, ada juga rezeki saya.. Bestnya sebab dapat pendrive baru! Ngehehe.. Siapa nak bagi kan?;) Thanks so much to penganjur segmen.. Alhamdulillah rezeki saya ada untuk segmen ni.. =)




Cik Misya : Biasa save dalam external hard disk.

7 comments :

Myideakini [dot] com said... Reply To This Comment

Salam Aimi...

Terima kasih banyak2 di atas entri balas ye....minta Aimi masukkan sijil penghargaan tu di side bar...Penat buat wooo...

Terima kasih sekali lagi.. :-)

fandyz said... Reply To This Comment

Ohh.. die menang dah, tak de peluang lah nak dapat.. :D

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@Myideakini [dot] com Ok dah letak..:)

nur anis said... Reply To This Comment

tahniah..:)

Hana Nordin said... Reply To This Comment

wah tahniah aimi . best la dapat pendrive baru :D

\\ Izzah // said... Reply To This Comment

WAhh tahniah :D

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah tahniah cik misya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...