Nabila Medan review blog saya!!

Salam.. Wow! Kena review dengan blogger femes, bertuahnya rasa badan... Hehe.. Nabila Medan kot yang review saya!! Follower dia lebih jauh meninggalkan saya yang still terkedek-kedek neh. Huhu. Nak tahu apa kata Nabila Medan terhadap blog saya? ;) Jom tengok kata-kata beliau kat bawah ni..


Huhu antara review terpanjang kot yang saya pernah terima. hehe.. About sidebar tu memang saya tengah fikirkan nak wat camne. Saya memang selesa guna dua-dua belah so that kalau letak sebelah nanti jadi panjang berjela my blog. Ngee.. Takpe-takpe saya try adjust camne. Memang agak serabut sebenarnya. Tak sempat nak re-design my blog lagi.:)

Pape pun thanks to Nabila Meda sebab sudi review blog saya. Kebetulan dia open segmen untuk review maka dengan pantas saya meninggalkan link ke ruangan komen beliau!^_^ Thanks again darling!! 

Sape-sape nak terjah blog Nabila Medan ni, leh klik SINI atau header comel beliau kat bawah ni tau.:)




Cik Misya : Tak suka serabut. 

Comments

  1. wahhh untungnya .. tahniah. best klu ada org review blog kita kn.. baru kt nmpk pndangan org lain tentang blog kita ^^

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts