Photo Contest : Be Yourself ! by Hanna Nabiella

Salam.. Erm photo contest again! Antara yang saya suka nak join. Almaklumlah model memang suka bergambar.. Ahakss..;) Uols ada gambar best-best untuk dipertandingkan? Klik SINI atau banner untuk mengetahui kaedah nak sertai contest menarik ni.:)


So, photo terbaik yang sesuai untuk saya gunakan dalam contest ni adalah seperti kat bawah ni..


Gambar ni saya ambil baru-baru ni masa nak jaga booth di pameran MAHA 2012. Saya sukakan kecantikan. Tapi sekadar cantik pada wajah pun tak berguna juga. Dats why saya titik beratkan dari semua aspek kecantikan termasuk luar dan dalam. Be yourself! Always confident wherever you are!=)

Until now if kemana-mana, ramai yang ingat saya masih bergelar seorang pelajar. Maybe sebab fizikal saya yang kecil molek kot, dats why orang ingat saya student. hehe.. Perasan sat! Tapi itulah hakikatnya. Alhamdulillah atas kurnian Tuhan ini. Nak tahu rahsia saya? Email me at aimi@aimisyahirah.com. ;)



Cik Misya : Wanita penuh dengan rahsia yang sukar diselami.

Comments

  1. mesti akak jge muke betoi3 kan? ptot la lawa bebenor ! uhuhu.. btw, akak..thnks sgt3 sudi join yew ^^

    ReplyDelete
  2. lawa nya akak :)

    psst~ http://ezatichumel.blogspot.com/2012/12/blog-review-aimi-syahirah.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..kak aimi
    liyana Tag kak Aimi kat sini:

    http://liyanasyafiqah98.blogspot.com/2012/12/segmen-blogger-muslimah.html

    ReplyDelete
  4. Comelnya ^_^
    Good luck Cik Misya...

    ReplyDelete
  5. setiap permpuan inginkan kecntikn bukn sje luaran tapi dalamn..cume x pndai jg je..mcm sy..hahahaa..awk cntik sgt dear

    ReplyDelete
  6. hai …dari segment yang same^^good luck yer..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

    ReplyDelete
  7. hye :)

    dari contest yg sama,jalan-jalan sini sekejap.
    btw, gud luck.

    http://mrssenget89.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

    ReplyDelete
  8. already ur follower :)
    1392 :)
    gud luck :)
    datang untuk menambah & melawat kenalan :)
    http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

    # ape rahsianya tu ? nak emel segan la pulak ~ tapi nak tau~ jadi camane yea~ :D

    ReplyDelete
  9. already follow here... gudluck dear :D

    ReplyDelete
  10. gd luck akak. lawa. ^^

    http://tatynadiah.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

    ReplyDelete
  11. All the best!
    Jemput singgah blog saya ye!

    ReplyDelete
  12. gOOD LUCK!
    Pre-loved?Accesories?Kebaya?Men apparel?D.I.Y?Art deco? fashion tips? make up tutorial? Jom singgah ke blog kami!

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum . Hai alja datang dari contest yang sama !! :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete
  15. Dari segmen yg same.Just wanna wish u luck. :)
    *Done follow*

    http://zhura-territory.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

    ReplyDelete
  16. http://www.kisahemasputih.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

    dri segmen sama.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts