expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, December 19, 2012

Photoshoot with AJK ESM at Pullman Putrajaya

Salam semua.. Erm dah lama kan saya tak update modelling portfolio saya dalam blog. Huhu.. Actually banyak yang nak di share. But today kebetulan ada masa ni, saya share la salah satu hasil photoshoot bersama AJK-AJK ESM di Pullman, Putrajaya.. Jom enjoy all my photos!=) 


















Credited to all photogs and my MUA Mizs Chainy.. Thanks also to all AJKs dan MUAs yang terlibat. Dan yang paling penting! Wardrobe sponsored by Norzibeautilicious!! Thanks so much to Kak Zi sebab sudi sponsor wardrobe kami. Berwarna-warni!=)



Cik Misya : Pilih warna ceria untuk pakaian anda supaya nampak berkeyakinan.

9 comments :

yana aina said... Reply To This Comment

tgk gmbr org cantik2 .. yana malu nk pndng kamera .. hehehh

norzibeautilicioushouse said... Reply To This Comment

Thanks aimi... u all look so gorgeous. Nanti kakzi ambil gambar awak masuk dalam :)

farahazyanti said... Reply To This Comment

cantik semuanya :)

Syazrin Rayhan said... Reply To This Comment

wah3...nice. colourfull gitu :)

http://malayastyle.blogspot.com/2012/12/speed-up-alexa-rank.html

Nory Zoulkefle said... Reply To This Comment

pullman mmg cntik buat fotoshoot....mcm kat obersea gituu..

Nadia Johari said... Reply To This Comment

biru dan pink bila dipadnkn lawa upernyer..hehehhe..cntikla awk..

Adriana said... Reply To This Comment

aimi sgt cantik

lynda said... Reply To This Comment

very colorfull. cantek =D

D i n said... Reply To This Comment

wahhh cantiknya :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...