Photoshoot with AJK ESM at Pullman Putrajaya

Salam semua.. Erm dah lama kan saya tak update modelling portfolio saya dalam blog. Huhu.. Actually banyak yang nak di share. But today kebetulan ada masa ni, saya share la salah satu hasil photoshoot bersama AJK-AJK ESM di Pullman, Putrajaya.. Jom enjoy all my photos!=) 


















Credited to all photogs and my MUA Mizs Chainy.. Thanks also to all AJKs dan MUAs yang terlibat. Dan yang paling penting! Wardrobe sponsored by Norzibeautilicious!! Thanks so much to Kak Zi sebab sudi sponsor wardrobe kami. Berwarna-warni!=)



Cik Misya : Pilih warna ceria untuk pakaian anda supaya nampak berkeyakinan.

Comments

  1. tgk gmbr org cantik2 .. yana malu nk pndng kamera .. hehehh

    ReplyDelete
  2. Thanks aimi... u all look so gorgeous. Nanti kakzi ambil gambar awak masuk dalam :)

    ReplyDelete
  3. wah3...nice. colourfull gitu :)

    http://malayastyle.blogspot.com/2012/12/speed-up-alexa-rank.html

    ReplyDelete
  4. pullman mmg cntik buat fotoshoot....mcm kat obersea gituu..

    ReplyDelete
  5. biru dan pink bila dipadnkn lawa upernyer..hehehhe..cntikla awk..

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts