Review from Liyana Jasmi!!

Salam semua.. Wah dapat review lagi! Kali ni dari adik comel Liyana Jasmi!=) Hasil saya join dan menang segmen beliau di SINI. Jom tengok apa review beliau tentang blog saya yang lite-lite neh. Ngehehe...

Alhamdulillah dapat positive comment.^^ I know widget saya macam serabut but so far tiada yang komplen about tempoh loading. Always faster! Huhu.. Rajin-rajinlah singgah my blog. Ngee...=) 

Nak terjah adik Liyana ni klik je header beliau kat bawah ni...



Cik Misya : Fikiran positif menghasilkan tindakan yang baik.

Comments

  1. tahniah :)

    #loading blog ni menang cepat pun

    ReplyDelete
  2. Tahniah akak. semoga sentiasa maju ke depan.

    ReplyDelete
  3. hope terus succes dear..caiyok!!

    ReplyDelete
  4. Welcome, kak! ^_^ Heheh, thanks :)

    ReplyDelete
  5. JEMPUT JOIN!
    http://supersweetcola.blogspot.com/2012/12/quick-segment-why-we-love-blogging.html
    SYARATNYE SIMPLE JER :D

    ReplyDelete
  6. akak ni segmen yg akak tanye kat blog sy:http://mymymushie.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-review-by-mymy-mushie.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts