expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 28, 2012

Review from Liyana Jasmi!!

Salam semua.. Wah dapat review lagi! Kali ni dari adik comel Liyana Jasmi!=) Hasil saya join dan menang segmen beliau di SINI. Jom tengok apa review beliau tentang blog saya yang lite-lite neh. Ngehehe...

Alhamdulillah dapat positive comment.^^ I know widget saya macam serabut but so far tiada yang komplen about tempoh loading. Always faster! Huhu.. Rajin-rajinlah singgah my blog. Ngee...=) 

Nak terjah adik Liyana ni klik je header beliau kat bawah ni...



Cik Misya : Fikiran positif menghasilkan tindakan yang baik.

6 comments :

Puteri Afiqah said... Reply To This Comment

tahniah :)

#loading blog ni menang cepat pun

Pokok Manggis Depan Rumah said... Reply To This Comment

Tahniah akak. semoga sentiasa maju ke depan.

ct cheery said... Reply To This Comment

hope terus succes dear..caiyok!!

Nur Liyana Jasmi said... Reply To This Comment

Welcome, kak! ^_^ Heheh, thanks :)

Najihah Najmy said... Reply To This Comment

JEMPUT JOIN!
http://supersweetcola.blogspot.com/2012/12/quick-segment-why-we-love-blogging.html
SYARATNYE SIMPLE JER :D

Iffah Syahirah said... Reply To This Comment

akak ni segmen yg akak tanye kat blog sy:http://mymymushie.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-review-by-mymy-mushie.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...