expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 4, 2012

Review Terpantas Versi 2 #3 Diari Maya

Salam semua.. Ingat lagi segmen INI? Hari ni nak review peserta ketiga terpantas yang join segmen saya tersebut iaitu Diari Maya.. Pemiliknya lebih dikenali sebagai Kak Tee.. Melihat ayat-ayatnya saya tahu beliau seorang yang sangat friendly.:) Thanks ya Kak Tee sebab sudi join segmen saya..^^


Menjengah je blog Kak Tee ni, wow! Sangat berwarna-warni designnya. Especially part headernya. I think she loves flora a.k.a bunga-bungaan dan tumbuh-tumbuhan. Background pun kehijauan gitu...:) Melihat gambar-gambar yang dipaparkan, memang Kak Tee ni seorang ibu yang sporting rasanya. Jarang kaum-kaum ibu yang anak dah besar-besar nak join blogging. Huhu..


Proceed tu entri, saya rasa Kak Tee banyak share macam-macam info. Kira macam-macam ada gitu..Cuma maybe Kak Tee still baru dalam dunia blogging, tak banyak entri lagi boleh diview. Tapi takpe, teruskan berblogging tau Kak Tee.:)

Cuma satu part jela about penggunaan warna bagi tulisan dan background. Macam saya, saya lebih suka guna warna kontra antara tulisan ngan background. Senang nak cari word sebab bila tak kontra, viewer tak nampak ayat-ayat yang ditulis oleh blogger.:) So far ok sebab tak menyilaukan mata. Itu yang saya suka. 


Ok geng, if nak terjah blog Kak Tee ni klik je header colourful kat atas ni tau. Tak pun klik je SINI..:)



Cik Misya : Seorang kakak yang tegas terhadap adik-adiknya.


5 comments :

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Bestnya Kak Tee kena review :-)

yana aina said... Reply To This Comment

boleh review blog yana tak?? heheh (wat muka tak malu..)

muhammad fakhar muhammad nur said... Reply To This Comment

As Salam, i am currently conducting a survey about mosque for my master thesis. it would be a big help if u could help me to answer the survey. Thanks in advance.
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGhMa19JeDlpZ04xajZTVnROYVl2cWc6MQ#gid=0

Aimie Mimot said... Reply To This Comment

Jom join GA ini , saya tag kamu :')
Tinggalkan 'lovely note' kalau sudi ^^

http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

★Emie Mieya★ said... Reply To This Comment

salam . anda ditag http://gadisgergousyangbaik.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html . join lha ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...