Review Terpantas Versi 2 #3 Diari Maya

Salam semua.. Ingat lagi segmen INI? Hari ni nak review peserta ketiga terpantas yang join segmen saya tersebut iaitu Diari Maya.. Pemiliknya lebih dikenali sebagai Kak Tee.. Melihat ayat-ayatnya saya tahu beliau seorang yang sangat friendly.:) Thanks ya Kak Tee sebab sudi join segmen saya..^^


Menjengah je blog Kak Tee ni, wow! Sangat berwarna-warni designnya. Especially part headernya. I think she loves flora a.k.a bunga-bungaan dan tumbuh-tumbuhan. Background pun kehijauan gitu...:) Melihat gambar-gambar yang dipaparkan, memang Kak Tee ni seorang ibu yang sporting rasanya. Jarang kaum-kaum ibu yang anak dah besar-besar nak join blogging. Huhu..


Proceed tu entri, saya rasa Kak Tee banyak share macam-macam info. Kira macam-macam ada gitu..Cuma maybe Kak Tee still baru dalam dunia blogging, tak banyak entri lagi boleh diview. Tapi takpe, teruskan berblogging tau Kak Tee.:)

Cuma satu part jela about penggunaan warna bagi tulisan dan background. Macam saya, saya lebih suka guna warna kontra antara tulisan ngan background. Senang nak cari word sebab bila tak kontra, viewer tak nampak ayat-ayat yang ditulis oleh blogger.:) So far ok sebab tak menyilaukan mata. Itu yang saya suka. 


Ok geng, if nak terjah blog Kak Tee ni klik je header colourful kat atas ni tau. Tak pun klik je SINI..:)



Cik Misya : Seorang kakak yang tegas terhadap adik-adiknya.


Comments

  1. Bestnya Kak Tee kena review :-)

    ReplyDelete
  2. boleh review blog yana tak?? heheh (wat muka tak malu..)

    ReplyDelete
  3. As Salam, i am currently conducting a survey about mosque for my master thesis. it would be a big help if u could help me to answer the survey. Thanks in advance.
    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGhMa19JeDlpZ04xajZTVnROYVl2cWc6MQ#gid=0

    ReplyDelete
  4. Jom join GA ini , saya tag kamu :')
    Tinggalkan 'lovely note' kalau sudi ^^

    http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. salam . anda ditag http://gadisgergousyangbaik.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html . join lha ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts