expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 13, 2012

Review terpantas Versi 2 # 4 : Annyss Aleeya

Salam.. Uish lama benar saya tinggalkan blogger-blogger terpantas join segmen saya INI sampai terlupa ada baki 5 orang lagi belum di review!! Maaf sesangat tak sengaja.. Busy nak jenguk blogger-blogger hebat ni. But today saya nak review blogger terpantas iaitu Annyss Aleeya. Fuh nak sebut senang dan sedap, tapi nak mengeja tu  agak panjang. hehe. Jangan marah ya..;)

Ok, masuk-masuk je blog Annyss ni penuh dengan warna pink. My feveret kaler giteww.. Suka la blog ni.. Sangat kemas dan simple. But still leh menarik perhatian untuk terus membaca.. Cuma saya still belum berkesempatan mahu baca one by one entry blogger ini. 


Saya rasa beliau sangat baru dalam dunia blogging ni. Sebab entry-entry nya bermula dari bulan November 2012. But quite oklah sebab dua-dua bulan ni lebih dari 10 entry beliau karang. Mungkin sebab tu blog beliau tak banyak lagi widget kelihatan. Iklan pun still belum masuk lagi. Takpe, teruskan berblogging ya sayang! =)

Oh ya, latest entry beliau, Annyss baru je graduate UiTM Shah Alam. Tahniah dear! Kira review saya ni hadiah untuk awak la Annyss!!=) Lagi satu, Annyss ada bela ikan tau kat blog dia! Hehe.. Terjah SINI if nak usha blog beliau.. Selamat blogwalking..^_^



Cik Misya : Grad UKM 2009.

3 comments :

Syah said... Reply To This Comment

Hai!
Jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/giveaway-gempak-cuti-sekolah.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

aLya syaQiera said... Reply To This Comment

jom join GA http://alyasyaqiera.blogspot.com/2012/12/giveaway-1-color-block-your-outfits.html

Annyss Aleeya said... Reply To This Comment

hai kak misya.
thanz banyak banyak :)
sweet. wink! wink!

http://pinkuntukaku.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...