Review Terpantas Versi 2 #6 : Zamani84

Salam semua.. Haa mesti kenal blogger ensem dan femes sorang ni..;) Kebetulan beliau join segmen review terpantas saya di SINI, so now its time for reviewing his blog. Segan plak nak review blog otai-otai. Compare with me masih jauh ketinggalan.^_^ Tapi pape pun thanks kat beliau sebab sudi join my segment. Nak terjah blog Zamani84 ni? Klik SINI atau header wajah beliau..


Ok, masuk-masuk je terus ternampak header persis seorang model. Ahaks...;) Blog Zamani ni simple je walaupun sidebar nya kiri dan kanan macam saya. Huhu.. I think saya perlu belajar how he design his blog walaupun ada both sidebar but blognya still nampak kemas. Pandai lah dia susun atur widget-widget nya supaya tak berserabut. But kalau dikurangkan lagi widget tu lagi baguih. Ngehehe..

Overall, nothing more saya nak komen. Yang penting kalau korang ada wat segmen, beliau ni antara yang rajin join. Huhu... So, selamat blogwalking!=)



Cik Misya : Tarik nafas dalam-dalam bila rasa berserabut.


Comments

  1. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html tagged :)

    ReplyDelete
  2. he he selalu juga ke blog die

    ReplyDelete
  3. aimi, akak tag segmen ni http://belladsecret.blogspot.com/2012/12/mini-end-year-giveaway.html - ada masa join la

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts