Segmen 3# Upkan Followers Sempena Holiday


Salam.. Alahai.. Comelnya banner segmen ni.. Huhu tetiba rindu zaman persekolahan dolu-dolu. Masa tu skema je kat sekolah. Pengawas la katakan.. Ahakss.. Ok, sape nak join this segment boleh klik banner kat atas. Klik SINI pun tak kisah. :)

My follower so far ada 1313 orang. Alhamdulillah ada juga yang sudi follow blog saya yang lite-lite ni. hehe..  Erm nak tag Wilma la.. Lama tak dengar khabar blogger yang rajin singgah dan komen blog saya ni. Tengah busy agaknya dia. Huhu...


Cik Misya : Digelar pengawas paling garang.

Comments

  1. Hi Cik Misya ^_^
    Thanks coz sudi tag Wilma...
    Blog Wilma ada masalah hari tu + busy sikit...
    Now dah ok...
    Wilma dah join segmen nie ya ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-3-up-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  2. Hi,dari segmen yang sama! Followed :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  3. salam...ayu datang dari segmen yang sama...ayu follow awak...ada masa nanti dtg ke blog ayu pula yer..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  4. mmg comel lah banner tu...

    PS: baru tau cik misya pengawas dulu...haha...mesti selalu kantoikan org kan..? :P

    ReplyDelete
  5. dri segmen sme http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html . aina follow sini :)

    ReplyDelete
  6. Hai dari segmen yang sama ! done follow you . hit me back ! http://loveletter99.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  7. saya dari segmen yg sama . dah follow awk . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-3-up-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sma, done follow you, hit me back at this http://superperfectimperfect.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama :D

    http://thestoryofmyne.blogspot.com/2012/12/segmen-3-up-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  10. slm , dari segmen yang sama !
    done to follow + bw + komen blog ini .
    bw + follow me back ? ni link :

    http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yng sme
    done follow u
    hope follow me back
    http://diarie-s.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  12. jom join GA awesemo ni :) http://diarie-s.blogspot.com/2012/12/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-3-up-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts