Segmen Afievy Ivy-Pencarian Bloglist January 2013

Salam.. Nak join satu lagi segmen! Hehe semangat tul hari ni. Lagipun kebetulan saya tak berapa busy, so nak bantai join segmen puas-puas!!;) Ni satu lagi segmen bloglist anjuran Afievy Ivy (Err camne nak sebut tuh? hehe) Takpe, teruskan klik SINI atau banner if uols nak join juga.:)


Cuma satu je problem.. Saya mungkin lambat skit letak link entri ke ruangan komen penganjur sebab ada masalah kat bawah ni.. Huhu..


Saya tunggu-tunggu juga bila lah box Become Fan Facebook tu nak hilang. Dia suruh tunggu beberapa saat tapi dah masuk berminit-minit that box still appear. Mungkin sebab internet saya tak berapa clear kot.. Takpelah once dah ok sikit saya try submit ya.:) 

Haa yang lain tu join lah sekali! 5 Top Referral dapat review dari penganjur segmen tau!=)


 Cik Misya : Facebook di block time office hour.

Comments

  1. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Memaafkan adalh cara balas dendam yang paling mulia

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts