Segmen Aku Gila Blog

Salam.. Alhamdulillah jumpa lagi di pagi Jumaat yang penuh barakah ni. Alang-alang tu saya nak join segmen anjuran gila-gila ni. Ahakss. Jangan risau anda takkan menjadi gila if join! Hehe.. But special for those yang memang obses dengan blog! Apa lagi? Klik SINI atau banner untuk sama-sama menjadi gila blog. Hehe..


Cik Misya : Pernah ketawa terbahak-bahak sebab baca komik Gila-Gila.

Comments

  1. hui hui ! Selamat bersegmennnn ! Hehe

    ReplyDelete
  2. aimi - nape nk copy segmen awesome tu x leh w/pun ctl+C

    ReplyDelete
  3. @Delimasari Erm? Nape nak copy kat saya dear? Saya bukan penganjur.. Huhu..

    ReplyDelete
  4. kte copy kat penganjur le, masih mencuba - nak juga hehehehehe - tq

    ReplyDelete
  5. Wilma pun join segmen nie ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

    ReplyDelete
  6. http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

    datang singgahh :)

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen same…baru ade mase nak lawat blog awk… jom lawat sini >http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

    ReplyDelete
  8. join jgk segmen ni.. http://yieweezer5915.blogspot.com/.. follow-mollow :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts