expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 7, 2012

Segmen Aku Gila Blog

Salam.. Alhamdulillah jumpa lagi di pagi Jumaat yang penuh barakah ni. Alang-alang tu saya nak join segmen anjuran gila-gila ni. Ahakss. Jangan risau anda takkan menjadi gila if join! Hehe.. But special for those yang memang obses dengan blog! Apa lagi? Klik SINI atau banner untuk sama-sama menjadi gila blog. Hehe..


Cik Misya : Pernah ketawa terbahak-bahak sebab baca komik Gila-Gila.

12 comments :

sa mic said... Reply To This Comment

hui hui ! Selamat bersegmennnn ! Hehe

Delimasari said... Reply To This Comment

gud luck

fandyz said... Reply To This Comment

Oh join... aku pun gila..

Nyue said... Reply To This Comment

selamat bersegmen :))

Delimasari said... Reply To This Comment

aimi - nape nk copy segmen awesome tu x leh w/pun ctl+C

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@Delimasari Erm? Nape nak copy kat saya dear? Saya bukan penganjur.. Huhu..

Delimasari said... Reply To This Comment

kte copy kat penganjur le, masih mencuba - nak juga hehehehehe - tq

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Wilma pun join segmen nie ^_^

http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

deqjamucuxx said... Reply To This Comment

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

datang singgahh :)

Farisha Lyssa Farish said... Reply To This Comment

Datang dari segmen same…baru ade mase nak lawat blog awk… jom lawat sini >http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

SuDu Biru said... Reply To This Comment

join jgk segmen ni.. http://yieweezer5915.blogspot.com/.. follow-mollow :)

SuDu Biru said... Reply To This Comment

free2..bw ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...