expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 27, 2012

Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang !

Salam.. Huhu nampak macam kasar je bunyi tajuk segmen ni. But jangan risau, penganjur nya takdelah sekasar itu. Simple and sweet aja segmen ni sama macam tuannya.;) Klik SINI atau banner if nak tahu lebih lanjut.=)




Cik Misya : Tegas dan garang bertempat.

5 comments :

Farisha Lyssa Farish said... Reply To This Comment

selamat bersegmen :)

Maria Menado~ said... Reply To This Comment

alhamdulillah garang bertempat tu bagus.. =)

Secret Of Shaila said... Reply To This Comment

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

Budu Bilis said... Reply To This Comment

Singgah sini dari segmen yang sama. sorry lambat sampai.jom ke blog saya

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

Qynisma said... Reply To This Comment

qyn dtg singgah follow awak :)
harap sudi follow qyn blk

http://kauilhamkusakinah.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...