expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 21, 2012

Segmen : Blog Review By Mailey Jayley

Salam... Erm bab-bab review ni memang saya suka! Huhu.. Jomlah join sekali! Klik SINI atau banner untuk info lanjut.=)


Alamak, ada pop kuiz la.. Huhu.. Takpe saya jawab jela ek..;) Kenapa Mailey perlu review blog saya?

Kenapa ya? Of course sebab mahu menambah traffic di blog saya. Kira nanti selepas Mailey review, pembaca/follower beliau mesti akan terjah blog saya rite? Secara tak langsung follower saya pun mungkin meningkat. (Ayat macam skema sangat) hehe takpela, yang penting cukup syarat penyertaan.



Cik Misya : Peluang jangan dilepaskan.

6 comments :

Rara Nasiha said... Reply To This Comment

Takda siapa nak review blog saya ke? hiksss :)

Puteri Afiqah said... Reply To This Comment

selamat bersegmen :) gud luck

Mimie Najib said... Reply To This Comment

gud luck dan selamat bersegmen.. :)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

selamat ber review cik misya...

mailey jayley said... Reply To This Comment

TQ dear sbb join ! soe late tau sbb komen awk "tercampak" dkt SPAM plak . . btw, senarai peserta dah update http://aries-pinky.blogspot.com/2012/12/senarai-perserta.html :) jum lah singgah

mailey jayley said... Reply To This Comment

blog review :) http://aries-pinky.blogspot.com/2012/12/blog-review-rama-rama-biru.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...