SEGMEN BLOG SAYA HEBAT

Salam.. Fuh hebat sangat kerr blog saya nak join segmen terhebat neh?? Ahakss.. Hebat ke tidak saya, biar anda yang tentukan! Ecehh.. Tapi kalau anda rasa blog anda hebat, try la join segmen ni untuk mengetahui tahap kehebatan anda dalam berblogging.;) Hit banner atau SINI untuk join!=)


Erm apa ya kehebatan blog saya? Huhu.. Personally i don't think my blog hebat sangat. Masih jauh perjalanan compare with other blogger yang follower dah beribu-riban plus traffic dah juta-juta angkanya. But InsyaAllah saya still akan perbaiki my blog untuk capai tahap itu. Saya rasa ia lebih kepada kekuatan la. I mean kekuatan saya mengumpul follower dan traffic more than 1k. Maybe sebab saya rajin update entri. Kalau tak on lappy atau PC, saya akan gunakan my tab untuk update entri. Itu kekuatan saya la kot. Huhu. Plus, saya seorang model, jadi ramai gugurl dan wanita di luar sana yang suka blog cam saya ni bcos saya suka share about fesyen dan kecantikan as model. Koleksi photoshoot saya wat dorang suka nak jengah. :) Plus saya suka blogwalking bila ada masa. Sehari tu saya leh gi ratusan blog untuk terjah dan tinggalkan jejak. Itu membantu saya menambah traffic setiap masa. 

Wah story nak hebat je kan? Hehe tak la.. Like i mention before, ianya lebih kepada kekuatan bukannya kehebatan. Nak ke level hebat tu saya rasa masih jauh lagi. Kena menambah kekuatan dulu baru boleh jadi hebat. Rite? So, rajin-rajinlah terjah saya! Ahaks...


Cik Misya : Tiada yang sempurna.



Comments

  1. updated! check link blog disini dan bw ke blog peserta lain ya! Thanx join segmen ni. senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa. :)

    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum .
    Salam perkenalan :)
    Done follow :)

    ReplyDelete
  3. wahh, nice entri. pada saya blog akak awesome :)
    jemput join :)
    http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-raarocherr.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama !

    Wahhh blog ni hebat lah hehe suka entry dalam blog ni. Tak bosan hanim baca hehe :D

    http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  5. http://rightnot.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    Berblogwalking sini.. Jom ke blog hansya plak :D

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum :) Blogwalking sambil follow di blog comel ini ^__^ Jom singgah!

    http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama. nice blog ^^

    http://elmoblaster.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    Salam perkenalan dari Kedah. :)

    ReplyDelete
  8. Follow blog sis yang hebakk :)

    http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat_6.html

    kalau sudi jemputlah ke blog ika ;)

    ReplyDelete
  9. hai. singgah dari segmen yang sama:)

    http://iniblogrockstar.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  10. hanan rase belog kak aimi ohsem :D

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum ,hai bw sini dari segmen sama :)
    http://lobakmerahjambu-syazwani.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  12. UPDATED! Ni update terbaru tentang SEGMEN BLOG SAYA HEBAT. :)

    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/update-segmen-blog-saya-hebat_6.html

    ReplyDelete
  13. Selamat bersegmen Cik Misya ^_^
    Wilma pun join segmen nie...

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  14. Dari GA yang sama ~

    http://purplevio.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  15. Dari segmen yang sama ~

    http://purplevio.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  16. daripada segmen blog saya hebat jugak ^^ http://therhockers.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html . follow awak :)

    ReplyDelete
  17. Baca update terbaru tentang SEGMEN BLOG SAYA HEBAT! ^^

    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/update-2-segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  18. http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html
    dari segmen yg same :D

    ReplyDelete
  19. Jom join ^^ ~

    http://purplevio.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilaf.html

    ReplyDelete
  20. Jom join ^^ ~

    http://purplevio.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilaf.html

    ReplyDelete
  21. Jom join segment ni. tarikh tamat sebelum 16/12/2012 xD http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/12/short-segment-by-nurhanim-ehier.html

    ReplyDelete
  22. Jum join http://lobakmerahjambu-syazwani.blogspot.com/2012/12/tak-tau.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts