expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, December 5, 2012

SEGMEN BLOG SAYA HEBAT

Salam.. Fuh hebat sangat kerr blog saya nak join segmen terhebat neh?? Ahakss.. Hebat ke tidak saya, biar anda yang tentukan! Ecehh.. Tapi kalau anda rasa blog anda hebat, try la join segmen ni untuk mengetahui tahap kehebatan anda dalam berblogging.;) Hit banner atau SINI untuk join!=)


Erm apa ya kehebatan blog saya? Huhu.. Personally i don't think my blog hebat sangat. Masih jauh perjalanan compare with other blogger yang follower dah beribu-riban plus traffic dah juta-juta angkanya. But InsyaAllah saya still akan perbaiki my blog untuk capai tahap itu. Saya rasa ia lebih kepada kekuatan la. I mean kekuatan saya mengumpul follower dan traffic more than 1k. Maybe sebab saya rajin update entri. Kalau tak on lappy atau PC, saya akan gunakan my tab untuk update entri. Itu kekuatan saya la kot. Huhu. Plus, saya seorang model, jadi ramai gugurl dan wanita di luar sana yang suka blog cam saya ni bcos saya suka share about fesyen dan kecantikan as model. Koleksi photoshoot saya wat dorang suka nak jengah. :) Plus saya suka blogwalking bila ada masa. Sehari tu saya leh gi ratusan blog untuk terjah dan tinggalkan jejak. Itu membantu saya menambah traffic setiap masa. 

Wah story nak hebat je kan? Hehe tak la.. Like i mention before, ianya lebih kepada kekuatan bukannya kehebatan. Nak ke level hebat tu saya rasa masih jauh lagi. Kena menambah kekuatan dulu baru boleh jadi hebat. Rite? So, rajin-rajinlah terjah saya! Ahaks...


Cik Misya : Tiada yang sempurna.



23 comments :

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said... Reply To This Comment

updated! check link blog disini dan bw ke blog peserta lain ya! Thanx join segmen ni. senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa. :)

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-blog-saya-hebat.html

NuRuL AtiQAh said... Reply To This Comment

Assalamualaikum .
Salam perkenalan :)
Done follow :)

RaaRocherr said... Reply To This Comment

wahh, nice entri. pada saya blog akak awesome :)
jemput join :)
http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-raarocherr.html

Nur hanim said... Reply To This Comment

Dari segmen yang sama !

Wahhh blog ni hebat lah hehe suka entry dalam blog ni. Tak bosan hanim baca hehe :D

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Hanis Syazana said... Reply To This Comment

http://rightnot.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Berblogwalking sini.. Jom ke blog hansya plak :D

Nana said... Reply To This Comment

Assalamualaikum :) Blogwalking sambil follow di blog comel ini ^__^ Jom singgah!

http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Adilla Shahirah said... Reply To This Comment

Singgah dari segmen yang sama. nice blog ^^

http://elmoblaster.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Salam perkenalan dari Kedah. :)

Benben said... Reply To This Comment

Follow blog sis yang hebakk :)

http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat_6.html

kalau sudi jemputlah ke blog ika ;)

Adib Zazuen said... Reply To This Comment

hai. singgah dari segmen yang sama:)

http://iniblogrockstar.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

hananhadila said... Reply To This Comment

hanan rase belog kak aimi ohsem :D

◕‿◕Syasya◕‿◕ said... Reply To This Comment

Assalamualaikum ,hai bw sini dari segmen sama :)
http://lobakmerahjambu-syazwani.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said... Reply To This Comment

UPDATED! Ni update terbaru tentang SEGMEN BLOG SAYA HEBAT. :)

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/update-segmen-blog-saya-hebat_6.html

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen Cik Misya ^_^
Wilma pun join segmen nie...

http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Goo Hye Min said... Reply To This Comment

Dari GA yang sama ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Goo Hye Min said... Reply To This Comment

Dari segmen yang sama ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Goo Hye Min said... Reply To This Comment

opsss silap . segmen. hehe ^^

Aina said... Reply To This Comment

daripada segmen blog saya hebat jugak ^^ http://therhockers.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html . follow awak :)

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said... Reply To This Comment

Baca update terbaru tentang SEGMEN BLOG SAYA HEBAT! ^^

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/update-2-segmen-blog-saya-hebat.html

Meera Ishak said... Reply To This Comment

http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html
dari segmen yg same :D

Goo Hye Min said... Reply To This Comment

Jom join ^^ ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilaf.html

Goo Hye Min said... Reply To This Comment

Jom join ^^ ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilaf.html

Nur hanim said... Reply To This Comment

Jom join segment ni. tarikh tamat sebelum 16/12/2012 xD http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/12/short-segment-by-nurhanim-ehier.html

◕‿◕Syasya◕‿◕ said... Reply To This Comment

Jum join http://lobakmerahjambu-syazwani.blogspot.com/2012/12/tak-tau.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...