Segmen: Blog saya tersangat awesome

Salam semua.. Oopps! Awesome sangat ke blog saya ni? Hehe.. Masam ada la kot. Hihi.. Takpe, saya tetap nak join! Wakaka.. Uols nak join juga? Come HERE or hit banner below..:)


Saya kena tag 2 orang tapi macam segan sebab blog saya tak awesome sangat pun. Wahhh statement gedixxxx!! ^_^ Hehe gurau je.. Jangan sampai disqualified sudey. Sian Adie Putra baca kata-kata merapu saya neh. Wow! Adie Putra? Teringat pelakon lelaki yang pernah menjadi favourite saya ketika dulu iaitu  Ady Putra sebelum clash ngan hamba Allah sorang tuh. Tibe jek kan nak mention kat dalam entri ni?? Ngeee jangan marah ye penganjur. Nama anda memang sedap. Tiada kena mengena dengan sesiapa pun.;)

So, yang ditag adalah.... Delimasari (suka buah delima. hehe..) dan Miss Awesome (memang sesuai join segmen ni sebab nama dah awesome!) Tamat bila? 26 Dosember 2012... Selamat mencuba!!=)


Cik Misya : Fahrin Ahmad tetap di hati.

Comments

  1. thx join. check link anda
    http://cookies-boy.blogspot.com/2012/12/list-peserta-segmen-blog-saya-tersangat.html

    ReplyDelete
  2. ayu datang dari segmen yang sama...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

    ReplyDelete
  3. update http://cookies-boy.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts