Segmen: Blogwalking Following Follow by MisEyz

Salam.. Erm segmen simple yang harus disertai!! leh tambah followers. Huhu..  Jom klik SINI atau banner okeys..


Ok apa nak komen tentang blog penganjur ya? huhu.. Dear Miseyz Blurz, overall blog kamu memang superb. Design, banner, warna semua nice..I pujilah u pandai arrange your blog.:) But only one thing, kalau takde song widget kat bawah tu, your blog lagi ringan dan cepat nak loading. Tu jela my comment.:)


Cik Misya : Biar cepat asal selamat.

Comments

  1. Cepat! Cepat! Tarik Tutup GA ini dah hampir iaitu 10 Disember 2012 . 12.00a.m . Malam ni tamat !!! Semua hadiah nya AWESOME seperti Pendrive 4GB + Lomo Aquatic + USB 4 port +RM20 . Syarat-syarat pun simple:

    http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  2. Tkasih join segmen Eyz dan sudi komen blog Eyz..hihi..Eyz akan menambahbaikkannya..keep in touch yaa!!^_^

    ReplyDelete
  3. hye sye dr segmen yg same! gudluck!
    salam perkenalan http://iqasyafiqa93.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. dtg dr segmen yg same.. ^_^
    sudah follow awak...
    http://nysahanysa97.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-following-follow-by.html

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama...dah follow n nice blog...http://abdulwalidali.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Salam..hari nie Eyz dtg nak blogwalking dan klik2 iklan awak^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts