Segmen "I want doodle from Bieha"

Salam. Ok satu lagi segmen doodle-mendoodle dianjurkan oleh Bieha. Huhu. Best plak if dapat doodle ni kan? Nampak benda simple je tapi bukan sume orang reti nak create doodle. Syabas lah wat blogger-blogger yang sangat kreatif macam penganjur ni. Jom uols join segmen INI!! Senang aje syarat-syarat nyer.. Nak klik banner pun boleh..:)


Huhu pinky! I loike... Nanti kalau bertuah i dapat doodle macam dalam banner ni ke? Ahakss..;) Harap-harap ada rezeki nak dapat doodle dari Bieha ni. First time join segmen beliau.:) Yang tak join lagi tu cepat-cepat wat entri dong..!!


Cik Misya : Pandai lukis orang lidi.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts