expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 6, 2012

SEGMEN : JOM BLOGWALKING SAMBIL FOLLOW SAMPAI LETIH BY SHAHRIL

Salam.. Haa meh sini join segmen ni. Menarik sebab leh follow-follow sambil blogwalking. Klik SINI atau banner if nak join.


Bukti saya dah follow penganjur seperti print screen bawah ni..


Bawah ni pula follower saya yang terkini..


Ok semua syarat telah dipatuhi. Oh ye, penganjur ni sedang berdebar-debar tunggu result PMR nya. Sama-sama kita doakan beliau dapat 8A seperti diimpikan. Amin.. I know you can do it! But for me, jangan letak target terlalu tinggi bcos kalau tak dapat, mak aih kecewa nya lagi teruk. Dats why sampai sekarang saya lebih suka bersifat moderate. Apa yang saya wat, target jangan melampau, dan Alhamdulillah ia melepasi target tu. If tak lepas pun, kita takkan kecewa bcos kita tahu oh ini level kita. Then try hard untuk untuk achieve level yang sepatutnya. Perjalanan masih jauh..:) Wah panjang plak i berceramah kat sini. Ok-ok, jom join segmen adik PMR ni. Huhu..


Cik Misya : Target 3A tapi dapat 6A dalam PMR.




3 comments :

Delimasari said... Reply To This Comment

nk join le

Mimie Najib said... Reply To This Comment

salam knjungan dari segmen yng sama.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-blogwalking-sambil-follow.html

Ieta Mat Saad said... Reply To This Comment

BERKUNJUNG dri segmen yg sm. nak bw n follow blog cik Aimi http://ieta-myblog.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-blogwalking-sambil-follow.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...