expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, December 2, 2012

Segmen : Jom kutuk Blog Saya by aimancool.com

Salam.. Satu lagi segmen yang pada saya agak mencabar sebab peserta perlu paksarela dikutuk blognya! Hehe.. Cayalah penganjur! Takpe, i rela dikutuk. Ngehehe.. But actually bagus juga sebab at least i leh improve my blog yang ntah pape neh. Cewah! Merajuk plak blog ni karang. Takpe-takpe, meh klik SINI atau banner if korang pun nak dikutuk juga!;)


Erm penganjur suruh blog nya dikutuk.. Wah peluang baekkk neh!! Hehe.. Takdela.. Saya lebih kepada beri komen je. Huhu. So far saya rasa ni first time kot saya jejakkan kan pandangan ke blog Aiman Aziz neh. Tapi ntahlah, rasa macam pernah terjah. Maybe sebab tukar header kot.. Sebut pasal header, saya suka dah tang vektor (gambar) kat header tu but dari segi tulisan tu agak kureng sedikit ya, Sila tambahkan garam dan gula sedikit bagi lebih rasa. Ahakss...;) Bagi saya la.. Sebab i think Aiman Aziz ni agak femes, so tulisan pada header kena yang lebih up lagi.:)

Yang lain-lain plak takde apa, Ok jah blog dia. Compare dengan my blog, he's better than me la.. Simple je tapi nampak macam sangat informative. Cuma kalau leh entri tu jangan guna shortform bila menulis. Rasa macam baca bahasa sms plak. Cintailah bahasa kita walaupun saya sendiri pun guna bahasa rojak BM dan BI. ;p Huhu.. 

Wah bukan main panjang plak komen saya ya?! Hehe.. Harap tak kena rejek dek penganjur. Huhu..


Cik Misya : Selalu kena kutuk tapi sabar je..

3 comments :

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

muja pun join ga ni,, rasa takut lak nak tunggu review balas,, hahaha http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/mak-tanggang-pun-tak-bagi-peluang-kat.html

Delimasari said... Reply To This Comment

nk join GA ni... baru terjah pg ni

Aiman Aziz said... Reply To This Comment

Thank You joinnn :)
Tunggu kutukan dari wa ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...