expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 10, 2012

Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew

Salam.. Wah bertemu lagi kita di hari penuh kesyahduan iaitu Isnin! Ahakss..;) Hampir 2 hari kot saya tak update blog. Eh yeke? Huhu. Almaklumlah busy sesangat.. Plus saya tengah run satu bisnes. Syukur Alhamdulillah tak sangka dapat permintaan ramai sampai saya takde masa di rumah sebab busy promote my product. Nak tahu apa dia? Nanti saya story dalam entri akan datang.;) 

Ok now nak join satu segmen by blogger kucing! Huhu bukan sebarang kucing tau,.;) Kucing bernama Ina Ania ni anjurkan segmen yang menawarkan hadiah menarik. Ramai gak sponsor beliau dapat. Huhu syabas! Ok sape-sape nak join tu klik ke SINI atau banner okeys..=)


Cantik pula warna biru banner ni. Haiyaa Cik Misya mula obses dengan biru plak sekarang ni. Silap-silap wedding nanti tema biru jadi pilihan. Walhal suka pink! Ahakss.. Ok now masa untuk tag 3 orang yang bertuah..;) 3 orang tu adalah... Syuee Fauzan (my cousin), Mazliza Abd Razak (hot mama) dan Alya Syaqiera (super model). If anda tak ditag tu pun leh join tau..:)



Cik Misya : Biru lambang perpaduan.

15 comments :

Nik Ainaa said... Reply To This Comment

thanks join. slalulah jenguk list peserta dan visit + follow diorang ya :)

# klau nk menang top referral promote lah habis-habisan ;D

!em@ GurLz said... Reply To This Comment

hye...
iema dr segmen yg sme
meh singgah blog iema ^^
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

Fatin Nabila said... Reply To This Comment

Assalamualaikum..
datang dari segmen yang sama..
follow kamu..
follow balik eh!

http://bielasesame-blogstreet97.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

fara tyqa said... Reply To This Comment

hye .
dtg dr segmen yg same .
dh follow sini .
jom jln-2 kt blog sy . -,-

http://daxkechixsonly.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew_9.html

Nik Ainaa said... Reply To This Comment

perhatian : minta tukar tajuk entry. mohon maaf atas kecuaian saya. sepatutnya " Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew " :(

secret of us said... Reply To This Comment

Salam..^^
dari segment yang sama,jalan-jalan + follow sekali…

http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

NuRuL SyAhIrA said... Reply To This Comment

salam .. hye ! dari segmen yang sama .. singgah saya boleh ?

http://nurulsyahira11.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

emma michiyo said... Reply To This Comment

jom upkan follower... sy dah follow blog awesome awk...
jom follow blog tragis sy :)

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

aLya syaQiera said... Reply To This Comment

tq tag me! =)

Kelana Cinta said... Reply To This Comment

Join jugak...

http://kelana-cinta.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

Wilma Shana said... Reply To This Comment

same segmant..btw, done follow awak ^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

mohamadfarisbinazizjaffar said... Reply To This Comment

saya join

http://officialofaris.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower.html

amy sahaje said... Reply To This Comment

slm . done to follow . follow me back :D

http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

Fyqah Ismail said... Reply To This Comment

Assalamualaikum..
datang dari segmen yang sama :)

http://spmcandidate95.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

Nik Ainaa said... Reply To This Comment

A'salam. datang nak buat spot-check. hihi

minta perhatian : segmen ini telah tamat tepat jam 12 tengah malam semalam.

Semua peserta diminta bersedia pada pukul 12 tengah hari kerana pada masa itu saya akan umumkan pemenangnya.

dan kepada pemenang, hadiah haruslah dituntut pada HARI INI JUGA !! harap maklum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...