Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew

Salam.. Wah bertemu lagi kita di hari penuh kesyahduan iaitu Isnin! Ahakss..;) Hampir 2 hari kot saya tak update blog. Eh yeke? Huhu. Almaklumlah busy sesangat.. Plus saya tengah run satu bisnes. Syukur Alhamdulillah tak sangka dapat permintaan ramai sampai saya takde masa di rumah sebab busy promote my product. Nak tahu apa dia? Nanti saya story dalam entri akan datang.;) 

Ok now nak join satu segmen by blogger kucing! Huhu bukan sebarang kucing tau,.;) Kucing bernama Ina Ania ni anjurkan segmen yang menawarkan hadiah menarik. Ramai gak sponsor beliau dapat. Huhu syabas! Ok sape-sape nak join tu klik ke SINI atau banner okeys..=)


Cantik pula warna biru banner ni. Haiyaa Cik Misya mula obses dengan biru plak sekarang ni. Silap-silap wedding nanti tema biru jadi pilihan. Walhal suka pink! Ahakss.. Ok now masa untuk tag 3 orang yang bertuah..;) 3 orang tu adalah... Syuee Fauzan (my cousin), Mazliza Abd Razak (hot mama) dan Alya Syaqiera (super model). If anda tak ditag tu pun leh join tau..:)



Cik Misya : Biru lambang perpaduan.

Comments

  1. thanks join. slalulah jenguk list peserta dan visit + follow diorang ya :)

    # klau nk menang top referral promote lah habis-habisan ;D

    ReplyDelete
  2. hye...
    iema dr segmen yg sme
    meh singgah blog iema ^^
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..
    datang dari segmen yang sama..
    follow kamu..
    follow balik eh!

    http://bielasesame-blogstreet97.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

    ReplyDelete
  4. hye .
    dtg dr segmen yg same .
    dh follow sini .
    jom jln-2 kt blog sy . -,-

    http://daxkechixsonly.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew_9.html

    ReplyDelete
  5. perhatian : minta tukar tajuk entry. mohon maaf atas kecuaian saya. sepatutnya " Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew " :(

    ReplyDelete
  6. Salam..^^
    dari segment yang sama,jalan-jalan + follow sekali…

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

    ReplyDelete
  7. salam .. hye ! dari segmen yang sama .. singgah saya boleh ?

    http://nurulsyahira11.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

    ReplyDelete
  8. jom upkan follower... sy dah follow blog awesome awk...
    jom follow blog tragis sy :)

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

    ReplyDelete
  9. Join jugak...

    http://kelana-cinta.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

    ReplyDelete
  10. same segmant..btw, done follow awak ^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

    ReplyDelete
  11. saya join

    http://officialofaris.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower.html

    ReplyDelete
  12. slm . done to follow . follow me back :D

    http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum..
    datang dari segmen yang sama :)

    http://spmcandidate95.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

    ReplyDelete
  14. A'salam. datang nak buat spot-check. hihi

    minta perhatian : segmen ini telah tamat tepat jam 12 tengah malam semalam.

    Semua peserta diminta bersedia pada pukul 12 tengah hari kerana pada masa itu saya akan umumkan pemenangnya.

    dan kepada pemenang, hadiah haruslah dituntut pada HARI INI JUGA !! harap maklum.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts