Segmen Kami Team Follow Back By Addreena

Salam.. Haa bab follow-follow ni memang saya suka! Huhu. Jomla uols kita sama-sama support segmen menarik ni. Klik je SINI atau banner okeys..


My current followers are 1267.. Alhamdulillah dari sehari ke sehari makin meningkat. Hopefully dapat capai target 2000 follower menjelang hujung tahun 2012 ni. Boleh ker?? Huhu wallahualam...=) Sebagai bukti saya dah follow penganjur disertakan printscreen seperti yang di request..


Nak tag my friend Nora Bella dan Ayu Insyirah. Sape-sape tak ditag tu pun dialu-alukan sangat untuk join!=)


Cik Misya : Nak 2013 orang follower untuk tahun 2013.



Comments

  1. hehehehhee....tq ye tag ayu...ap lagi ayu pun nak join juga segmen ni...hehe

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yang sama,
    btw, saya da follow awak :)

    http://cahaykelip.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-adreena.html

    ReplyDelete
  3. http://maerahim.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html
    btw dah lame follow Aimi kat sini :D

    ReplyDelete
  4. hai kak aimi :) izzah singgah sini ^____^

    ReplyDelete
  5. hi,btw dh follow cnie nt follow blik ya..
    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  6. da follow -1278- gudlak

    http://red-redmelon.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  7. assalam..singgah sni dr segmen yg sma.. done follow..jmput ke blog :)

    http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  8. followers ke-1282
    dri segmen yg sma
    do follow back
    http://cuties97.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  9. http://nursamirabalqiss.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

    dari segmen yang sama. follow dah, follow back :)

    ReplyDelete

  10. dari segmen yg same... done follow!!!!

    Pendrive 4GB + USB 4 port + Lomo Aquatic + RM20 + Bloglist January 2013
    & byk lg...
    http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    cepat!!!!! tarikh tamat 10/12/2012 tingaal 3 hari je!!!!!

    ReplyDelete
  11. sy dr segmen yang sama..gigih follow back semua peserta :) no 33

    Singgah belog ulang alik
    Sambil makan apam balik
    Da baca janganla balik
    Jangan lupa follow balik....

    http://ayumirayu.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

    ReplyDelete
  12. Segmen sama!! Done follow..Follow me back! :) http://abuthausi.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

    ReplyDelete
  13. Hye .. i'm from the same segmen !
    done followed you .
    follow me back okeyh ? :3

    http://ilia-asya.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  14. Hye .. i'm from the same segmen !
    done followed you .
    follow me back okeyh ? :3

    http://ilia-asya.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  15. Selamat bersegmen Cik Misya ^_^
    Wilma pun join segmen nie...

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

    ReplyDelete
  16. Dari segmen yang sama. Done follow :)
    Kalau boleh, follow back ye :D

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  17. hai, dari segmen yang sama :) Follow awak. Mind follow back? Jujur ehh ? Hehe. btw, nice blogg !

    http://thismylifestorry.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

    ReplyDelete
  18. ayu nombor 11 ...dtg utk blogwalking....dari segmen yang sama...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  19. hai. datang dari segmen yang sama. done foll here :)

    http://chodingreasy.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  20. follow sini .. jgn lupa follow saya balik k hehe
    http://nuramirul.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-adreena.html

    ReplyDelete
  21. Done follow!
    From the same segmen!

    http://yayalurvelovitastory.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  22. Dari segmen yang sama .Done follow . Btw awak saya thu dah follow :D
    http://dayahdanish.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts