Segmen : Le' Gojes Blogger by Kadija Jamal

Salam semua.. Satu lagi segmen yang takkan menyesal untuk disertai! Huhu.. Lai lai lai...;) Klik SINI atau banner okeys..


My nickname is Misya.. D.O.B 10 September 1986.. Gambar saya paling best yang saya rasa la untuk ditepekkan kat entri ni ialah....


Saya suka gambar ni sebab saya snap secara spontan je guna kamera handphone. Edit-edit skit je pastu.. Wow! huhu.. Minah pinky kan? Gitu ler jadinya...;)

Saya nak tag Hatimi Tahiruddin.. Antara tukang komen tegar di blog saya! hehe..


Cik Misya : Photogedik. :p

Comments

  1. Selamat bersegmen Cik Misya :-)

    Lama Wilma tak datang sini ^_^

    ReplyDelete
  2. JOM JOIN SEGMEN http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/12/segmen-kenangan-untuk-tahun-2012-by.html

    ReplyDelete
  3. Anda di tag :P
    http://onlinediaryfitryna.blogspot.com/2012/12/segmen-kenangan-untuk-tahun-2012-by.html

    ReplyDelete
  4. hehe thanks sebab tag...tgk lah nanti kalau sempat boleh join ni...nak kena carik gambar la plak...

    ReplyDelete
  5. datang blogwalking dan follow dari segmen
    http://sheiraeiyra.blogspot.com/2012/12/perserta-blogwalking-jom.html

    jemput join GA dari FD. boleh pilih hadiah tau ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  6. Thanksyou join :) senarai peserta - http://kadija-jamal.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-le-gojes-blogger.html

    ReplyDelete
  7. Good luck. ^^ Ouh yeah dari segmen yang sama.

    http://meyrajohn.blogspot.com/2012/12/segmen-le-gojes-blogger-by-kadija-jamal.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts