expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 4, 2012

Segmen : Le' Gojes Blogger by Kadija Jamal

Salam semua.. Satu lagi segmen yang takkan menyesal untuk disertai! Huhu.. Lai lai lai...;) Klik SINI atau banner okeys..


My nickname is Misya.. D.O.B 10 September 1986.. Gambar saya paling best yang saya rasa la untuk ditepekkan kat entri ni ialah....


Saya suka gambar ni sebab saya snap secara spontan je guna kamera handphone. Edit-edit skit je pastu.. Wow! huhu.. Minah pinky kan? Gitu ler jadinya...;)

Saya nak tag Hatimi Tahiruddin.. Antara tukang komen tegar di blog saya! hehe..


Cik Misya : Photogedik. :p

7 comments :

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen Cik Misya :-)

Lama Wilma tak datang sini ^_^

Yanie Andierah said... Reply To This Comment

JOM JOIN SEGMEN http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/12/segmen-kenangan-untuk-tahun-2012-by.html

FITRYNA ◕‿◕ said... Reply To This Comment

Anda di tag :P
http://onlinediaryfitryna.blogspot.com/2012/12/segmen-kenangan-untuk-tahun-2012-by.html

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

hehe thanks sebab tag...tgk lah nanti kalau sempat boleh join ni...nak kena carik gambar la plak...

Dianaa said... Reply To This Comment

datang blogwalking dan follow dari segmen
http://sheiraeiyra.blogspot.com/2012/12/perserta-blogwalking-jom.html

jemput join GA dari FD. boleh pilih hadiah tau ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

Kadija Jamal said... Reply To This Comment

Thanksyou join :) senarai peserta - http://kadija-jamal.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-le-gojes-blogger.html

Meyra John said... Reply To This Comment

Good luck. ^^ Ouh yeah dari segmen yang sama.

http://meyrajohn.blogspot.com/2012/12/segmen-le-gojes-blogger-by-kadija-jamal.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...