expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 7, 2012

SEGMEN : LET'S TALK MY HEADER

Salam.. Erm, segmen ni agak pelik sedikit. First time kot ada segmen camni. Atau pun ramai yang dah buat tapi saya tak pernah jumpa. Huhu. Takpelah, sebagai support saya tetap join!=) Mudah je syarat-syaratnya (SINI).. Yang penting komen tentang header penganjur kat bawah ni.


I think penganjur ni agak sporting and open minded la sebab tak kisah kita nak say anything about her header. So far, saya takdelah nak komen yang negatif-negatif sebab i still new in this blogging world..^^

Ok apa ya saya nak komen? Firstly, overall header ni ok dah cuma terlalu sarat dengan perkataan. Huhu.. Bagi saya cukup sekadar letak Fahtehaa Maarif, tips, tutorial & review. Simple but nice kalau camtu. Tak perlu yang lain-lain lagi dah.:) Orang pun senang nak ingat compare wording yang panjang-panjang. I know maybe penganjur sukakan kata-kata hikmah/motivasi dari mereka-mereka yang sangat famous dan berilmu but better letak kat sidebar lagi ok.. :) Warna, gambar sume tip top! Suka lah vektor girl bertudung pakai spec tu. huhu...

Ok done! Harap penganjur tak ambil hati dengan komen saya. Ngee... Saling bantu-membantu perbaiki kelemahan.^^ Saya pun takdelah pandai sangat wat header.. Haha.. Ok see you..;)


Cik Misya : Tak pandai wat footer.

5 comments :

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

lupa,, akak, apa kata akak centerkan header,, hehe,, nnti lebih cantik blog akak,, :)

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@Nurmujahidah Ismail Akak tak reti la yunk.. Leh ajar tak? huhu

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah ada jugak segmen camni ye...

sy setuju ngan cik misya mungkin quote dari einstein tu lebih elok kalau letak kat tempat lain...

tp sejujurnya mmg cantik header dia...mcm kena plak dgn background blog cik misya ni...haha

Che Rosliza Che mat said... Reply To This Comment

hihihi...akak yg design header tue....kata2 kat bawah tue tehaa yg tambah...

Hanis Syazana said... Reply To This Comment

http://rightnot.blogspot.com/2012/12/segmen-lets-talk-my-header.html

dri segmen sama , blogwalking sini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...