SEGMEN : LET'S TALK MY HEADER

Salam.. Erm, segmen ni agak pelik sedikit. First time kot ada segmen camni. Atau pun ramai yang dah buat tapi saya tak pernah jumpa. Huhu. Takpelah, sebagai support saya tetap join!=) Mudah je syarat-syaratnya (SINI).. Yang penting komen tentang header penganjur kat bawah ni.


I think penganjur ni agak sporting and open minded la sebab tak kisah kita nak say anything about her header. So far, saya takdelah nak komen yang negatif-negatif sebab i still new in this blogging world..^^

Ok apa ya saya nak komen? Firstly, overall header ni ok dah cuma terlalu sarat dengan perkataan. Huhu.. Bagi saya cukup sekadar letak Fahtehaa Maarif, tips, tutorial & review. Simple but nice kalau camtu. Tak perlu yang lain-lain lagi dah.:) Orang pun senang nak ingat compare wording yang panjang-panjang. I know maybe penganjur sukakan kata-kata hikmah/motivasi dari mereka-mereka yang sangat famous dan berilmu but better letak kat sidebar lagi ok.. :) Warna, gambar sume tip top! Suka lah vektor girl bertudung pakai spec tu. huhu...

Ok done! Harap penganjur tak ambil hati dengan komen saya. Ngee... Saling bantu-membantu perbaiki kelemahan.^^ Saya pun takdelah pandai sangat wat header.. Haha.. Ok see you..;)


Cik Misya : Tak pandai wat footer.

Comments

  1. lupa,, akak, apa kata akak centerkan header,, hehe,, nnti lebih cantik blog akak,, :)

    ReplyDelete
  2. @Nurmujahidah Ismail Akak tak reti la yunk.. Leh ajar tak? huhu

    ReplyDelete
  3. wah ada jugak segmen camni ye...

    sy setuju ngan cik misya mungkin quote dari einstein tu lebih elok kalau letak kat tempat lain...

    tp sejujurnya mmg cantik header dia...mcm kena plak dgn background blog cik misya ni...haha

    ReplyDelete
  4. hihihi...akak yg design header tue....kata2 kat bawah tue tehaa yg tambah...

    ReplyDelete
  5. http://rightnot.blogspot.com/2012/12/segmen-lets-talk-my-header.html

    dri segmen sama , blogwalking sini :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts