expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, December 2, 2012

SEGMEN: NAK BANNER + DOODLE DARI HAZIATI ATIEY

Salam.. Erm satu lagi segmen dari blogger kreatif iaitu Haizati Atiey.. Saya rasa beliau leh jadi designer yang berjaya one day. Huhu.. Hari tu saya dah dapat header comel dari segmen beliau yang INI. Now mahu try lagi satu segmen lebih kurang sama but ada doodle! Huhu. I loike sebab comel! Hehe.. Jom klik SINI atau banner if nak try juga.:)


Tema banner + doodle yang saya mahu haruslah ada warna pink putih dan hitam.:) Kod colour? Terpulang pada penganjur la k.. Saya tak kisah.. (Alasan sebab taktahu mana nak cari colour code) Ngehehe.. But serius saya tak kisah. Yang penting ada gabungan ketiga-tiga warna tu..=)

Ayat yang nak diletakkan adalah 2 baris je.. Like below: 

Aimi Syahirah || In the story

Modelling|Life|Infotainment|Life|Career



Cik Misya : Tak suka hafal nombor.

2 comments :

#JemahAwesome said... Reply To This Comment

Ni link nak cari code -> http://html-color-codes.info/ :3

Haziatiey said... Reply To This Comment

congrate :)

http://2.bp.blogspot.com/-C_5PtQKjfmA/ULxpCHey12I/AAAAAAAACEc/oDjfBNfbAG0/s400/h11.png

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...