expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 17, 2012

Segmen : Review Blog by Budak Jahat

Salam. Alamak! Betul ke budak jahat yang anjurkan segmen ni?? Huhu.. Jangan risau.. Nama je budak jahat tapi penganjur segmen ni baik orangnya.. Masih leh dijadikan menantu..! Ahakss..;) Mahu di review juga? Jom klik SINI atau banner okeys..:)



Cik Misya : Tak jahat tapi nakal.

11 comments :

Unknown said... Reply To This Comment

SALAM , thank sis join dan support meyh . hehe :) Nice blog , good luck dear sis :)
*hihi , malu la ! Ya, masih lagi boleh buat menantu :P hahaks

Unknown said... Reply To This Comment

SALAM , tinggal beberapa jam sahaja lagi segmen Budak Jahat nak tamat . Meh tengok sini senarai peserta dah di-listkan . Jemputlah bw ke blog mereka :)

-->http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-reveiw-blog-by.html

Adib said... Reply To This Comment

jenjalan dari segmen yang sama:D jom singgah?

http://iniblogrockstar.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

Wahida Fitriah said... Reply To This Comment

Done follow. Datang dari segmen yg same
http://wahida-fitriah.blogspot.com/2012/12/segmenreview-blog-by-budak-jahat.html

tashira sha said... Reply To This Comment

hai :) dari segmen yg sama,done follow/ mind follow me back?
http://ohthrillers.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

tashira sha said... Reply To This Comment

btw,jom join my fist GA? support me please?
ohthrillers.blogspot.com

Unknown said... Reply To This Comment

Visiting this blog from the same segmen and leave my footprints here. ^^

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

Anonymous said... Reply To This Comment

Done follow :) Jom singgah blog saya ^_______^

http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

Unknown said... Reply To This Comment

PENTING-2 http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/pengumuman-penting-tentang-segmen.html

Ayuni Yusop said... Reply To This Comment

Yuni dari segmen yang sama. Blogwalking sini!

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

Unknown said... Reply To This Comment

1 dan 2 dah di-review , tgok sapa -> http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/review-blog-by-budak-jahat-1-dan-2.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...