Segmen : Review Blog by Budak Jahat

Salam. Alamak! Betul ke budak jahat yang anjurkan segmen ni?? Huhu.. Jangan risau.. Nama je budak jahat tapi penganjur segmen ni baik orangnya.. Masih leh dijadikan menantu..! Ahakss..;) Mahu di review juga? Jom klik SINI atau banner okeys..:)



Cik Misya : Tak jahat tapi nakal.

Comments

  1. SALAM , thank sis join dan support meyh . hehe :) Nice blog , good luck dear sis :)
    *hihi , malu la ! Ya, masih lagi boleh buat menantu :P hahaks

    ReplyDelete
  2. SALAM , tinggal beberapa jam sahaja lagi segmen Budak Jahat nak tamat . Meh tengok sini senarai peserta dah di-listkan . Jemputlah bw ke blog mereka :)

    -->http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-reveiw-blog-by.html

    ReplyDelete
  3. jenjalan dari segmen yang sama:D jom singgah?

    http://iniblogrockstar.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

    ReplyDelete
  4. Done follow. Datang dari segmen yg same
    http://wahida-fitriah.blogspot.com/2012/12/segmenreview-blog-by-budak-jahat.html

    ReplyDelete
  5. hai :) dari segmen yg sama,done follow/ mind follow me back?
    http://ohthrillers.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

    ReplyDelete
  6. btw,jom join my fist GA? support me please?
    ohthrillers.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Visiting this blog from the same segmen and leave my footprints here. ^^

    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

    ReplyDelete
  8. Done follow :) Jom singgah blog saya ^_______^

    http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

    ReplyDelete
  9. PENTING-2 http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/pengumuman-penting-tentang-segmen.html

    ReplyDelete
  10. Yuni dari segmen yang sama. Blogwalking sini!

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

    ReplyDelete
  11. 1 dan 2 dah di-review , tgok sapa -> http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/review-blog-by-budak-jahat-1-dan-2.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts