Segmen : Review Blog By Fateha Halim

Salam.. Em bab-bab review ni memang i suka! Jomlah join segmen review-review ni. Klik SINI atau banner if nak join juga.:)


Alahai sweet nyer banner segmen ni.. Rasa macam dalam hati ada taman gitewww..;) Sejuk je tengok. Kalau lah incik tunang beri hadiah sebegini mahu tangkap lentok cair tak hengat! Ngee.... Memang saya suka ros dan juga pink colour.. Rasa ayu-ayu giteww...^_^



Cik Misya : Ciptaan Allah s.w.t adalah yang terindah.

Comments

  1. Thanks for joining :) *big bow* *mmg dlm hati ada taman pun, hihi ^^

    ReplyDelete
  2. http://fateha-halim.blogspot.com/2012/12/one-day-left.html (baca ni)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts