expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 7, 2012

SEGMEN SEMPOI:NurulFHMT TANYA AWAK,AWAK JAWAB

Salam.. Pagi-pagi dah join segmen kenal-kenal ni. Best juga sebenarnya walaupun bila tengok soalan, mak aihh panjangnya! Hehe. Takpe i tetap support this segment.:) Nak join juga? Klik SINI atau banner..


Apakah soalan-soalan itu?

1.Nama panggilan Cik Misya
2.Umur 26 tahun
3.Nama/Link blog pilihan/idola kamu Dulu pernah suka dengan blog abg Ben Ashaari. But now dah kurang skit but still suka juga nak singgah-singgah.
4.Kenapa blog itu menjadi pilihan/idola kamu Sebab gaya penulisannya yang sempoi dan santai. Plus dia blogger famous kot!;)
5.Ceritakan secara ringkas tentang blog kamu Its about my modelling career and also my personal life but takdelah terlampau details nak story luar dan dalam. Ahakss..
6.Adakah kamu ingin terus aktif dalam dunia blog,jika ya nyatakan sebab InsyaAllah akan terus aktif sebab saya rasa blog juga boleh menambah pendapatan jika kena pada caranya. Saya still budak baru belajar.
7.Blog paling cantik/comel/cun/kawaii kamu pernah tengok, berikan link blog tersebut  I think blog penganjur kot sebab saya suka kucing! Hehe.. http://diarionlinenurul.blogspot.com/ 
keluarga bagi kamu Parent, siblings, relatives who live with full of love..:)
9.Barang/hadiah yang kamu paling sayang My big teddy bear.. First birthday present from Insik Tunang.:)
10.Orang yang paling kamu sayang My family and my fiance...^^
11.Single itu? Masih belum bertemu jodoh..
12.Couple itu? Tak sesuai untuk budak sekolah. Pelajaran harus diutamakan!
13.Cinta itu? Indah tapi kadangkala menyakitkan..
14.Idola kamu Datin Seri Wan Azizah.. Respect dengan ketabahan beliau dalam mengharungi cabaran dan dugaan yang mendatang terhadap suami dan keluarganya. Yang penting sifat keibuannya yang wat saya kagum!
15.Filem paling best yang kamu pernah tengok Ayat-Ayat Cinta.. Serius menangis tak hengat tengok movie ni! Huhu..
16.Lagu yang boleh buat kamu menangis bila mendengarnya Hati Yang Telah Disakiti by Rossa.. Mengingatkan saya tentang someone yang.. Ermm don't know to explain.. 
17.Nama pemain bola sepak pilihan kamu  Haruslah goal keeper Malaysia Khairul Fahmi Che Mat. Walaupun dia dah nak kahwin plus prestasi yang semakin merudum, saya tetap minat. Sekali sekala saya kritik juga permainan dia.. Huhu..
18.Hidup ini indah jika Semua manusia saling berbaik-baik dan benar-benar patuh pada ajaran Nya. Kira takde orang jahatlah dalam dunia ni. Huhu..
19.Model handphone yang kamu guna sekarang Sony Ericson.. 
20.Pendapat kamu tentang blog saya Saya suka sebab warna pink yang menarik dan banyak gambar kucing. hehe. Cuma satu jela, kurangkan guna animation untuk entri dan cursor sebab saya rasa serabut sangat-sangat. Huhu. Ada certain PC/laptop takleh baca animation tu semua. Jadi orang tak faham apa yang penulis nak sampaikan.:)
21.Pesanan/Nasihat untuk saya  Jangan jadi hamba duit. (pesanan umum dari incik tunang..) 


Fuh lega dah settle! Haa sebelum tu saya kena tag 3 orang!;) Siapakah yang bertuah itu?? Mereka adalah Fandyz, Mimie Najib dan Yuliana Wahit. Ni semua tukang komen tegar di blog saya ni. Huhu. Selamat menjawab ya! =) 


Cik Misya : Tak suka bertanya, sesat jalan.

4 comments :

fandyz said... Reply To This Comment

pergh.. panjangnya...

NURUL ◕‿◕ said... Reply To This Comment

Terima kasih sudi join..dan terima kasih sebab nasihatkan saya,saya akan kurangkan untuk guna animation dalam entri..hee~awak memang sporting!ngee~
ini senarai peserta,tak ramai pun lagi yang join,harapnya lepas ni ramai yang akan join,mungkin sebab "hadiahn"ya tak berapa menarik..hehe..

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/12/senarai-pesertasegmen-sempoinurulfhmt.html

Pistachio Izzah said... Reply To This Comment

dari segmen yg sama!
done hit u.

http://izzahunprivatediary.blogspot.com/2012/12/blablabla.html

emma michiyo said... Reply To This Comment

dari CONTEST yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
boleh shopping jugak sini

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-sempoinurulfhmt-tanya-awakawak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...