SEGMEN: SIAPA NAK DOODLE NI?

Salam. Saya nak!! Huhu.. Nak apa? Nak doodle la sayang..! ;) Ok-ok sape-sape yang nak juga tu leh klik SINI atau banner kat bawah neh. Senang je syarat-syaratnya.:)


Warna doodle yang saya nak of course warna pink my feveret! ^^ Put my name as Misya kat doodle tu tau. [Tetiba rasa cam gedik.;p]  So, saya nak tag errr...  Izzah Ismail!! Hehe.. Tahniah! Tibe je kan? Hihi.. Yang tak ditag pun korang dialu-alukan untuk join.:)


Cik Misya : Dulu pernah benci warna pink.

Comments

  1. Haha , thanks sebab tag Izzah ^__^

    ReplyDelete
  2. jom ambik doodle http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2012/12/doodle-untuk-peserta-segmen-siapa-nak.html

    ReplyDelete
  3. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2012/12/doodle-untuk-peserta-segmen-siapa-nak.html

    ReplyDelete
  4. ok dah betulkn dah :D btw sorry yee..

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts