expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 6, 2012

SEGMEN: SIAPA NAK DOODLE NI?

Salam. Saya nak!! Huhu.. Nak apa? Nak doodle la sayang..! ;) Ok-ok sape-sape yang nak juga tu leh klik SINI atau banner kat bawah neh. Senang je syarat-syaratnya.:)


Warna doodle yang saya nak of course warna pink my feveret! ^^ Put my name as Misya kat doodle tu tau. [Tetiba rasa cam gedik.;p]  So, saya nak tag errr...  Izzah Ismail!! Hehe.. Tahniah! Tibe je kan? Hihi.. Yang tak ditag pun korang dialu-alukan untuk join.:)


Cik Misya : Dulu pernah benci warna pink.

4 comments :

\\ Izzah // said... Reply To This Comment

Haha , thanks sebab tag Izzah ^__^

vendettatraveller said... Reply To This Comment

jom ambik doodle http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2012/12/doodle-untuk-peserta-segmen-siapa-nak.html

vendettatraveller said... Reply To This Comment

http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2012/12/doodle-untuk-peserta-segmen-siapa-nak.html

vendettatraveller said... Reply To This Comment

ok dah betulkn dah :D btw sorry yee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...