Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun

Salam.. Haa jom support segmen blogger yang femes ni kalau bukan Miss Banu! Rugi tak join segmen beliau tau! =) Klik SINI atau banner if nak join juga..



Follower saya so far adalah seperti berikut:



Now 1350 orang.. If boleh nak capai 2k follower menjelang akhir tahun ni but paling koman pun dapat 1500 orang followers pun dah bersyukur.. ^_^



Cik Misya : Jangan tamak nanti rugi.

Comments

  1. wah selamat bersegmen ye cik misya....

    ReplyDelete
  2. Done follow you pretty :)

    http://fatinamiramazlan.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  3. #1367 (Natasha)
    Done follow awk! =)
    http://anzulnashome.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  4. Hai.. salam blogwalking dari Miss Banu Segmen.

    Feel free to visit my blog:

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    Follow You. Good Luck....

    ReplyDelete
  5. Hye saya lia…salam kenalan dari lia…lia pun dah masuk segmen tambah follower di hujung tahun…lia dah follow awk..awk follow lia lik yer mekasih.. ^_^

    http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  6. Sama segmen la kita kan...followed youu...!!

    http://therainbowjourney.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Done follow your blog. dari segmen yang sama.. Feel free to follow me (=

    http://sayangumiayah.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  8. FOLLOW DISINI
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  9. done follow.. follow back ;)
    http://miratulreyyah.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yang sama dah follow
    dan janganlupa follow blog kita balik


    http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  11. Hi ! saya juga follow awk. Do follow back. From the same segmen. ;)
    http://duniaakupenuhdenganmusic.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  12. salam^^
    dtg dari segmen yg sma.
    done follow ur cute blog!

    follow me back ea :)

    http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  13. saya datang daripada segmen ynag sama, dah lama follow sini if u free follow me k...

    http://mselim3.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  14. saya dah follow blog awak, follow saya balik eh . salam perkenalan .. :)http://siiordinarygirl.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg same..dah follow sini~ follow back K...

    http://www.bdox-crazy.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  16. Slm ziarah. Ninie dtg dr segmen yg sama. Ninie follow ke-1427...sudi2 bertandang ke blog Ninie juga.

    http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts