expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 18, 2012

segmen:Cer Teka,Cer Teka

Salam.. Wow menarik neh! Main teka-teki plak ye.. Huhu.. Saya ni bab-bab cam muka orang ni fail sikit. Tapi takpelah saya try juga join. Kalau salah harap dimaafkan. Hehe.. Tapi penganjur dah bagi klue, so far mudah je nak cari jawapan. Uols pun patut try juga! Mana tahu leh dapat hadiah kalau betul tekaan anda.:) Klik SINI atau banner untuk berteka-teki juga.


So, gambar-gambar myterious siapakah di bawah ni?? Jom tengok and amati betul-betul siapakah wajah sebenar mereka ni..;)


Jawapan saya adalah..........

1. Diana Amir.
2. Hanez Suraya
3. Almy Nadia
4. Yatt Hamzah.
5. Fara Fauzana
6. Aqasha
7. Awal Ashaari
8. Jehan Miskin
9. Nazim Othman


Tarra.......! Betul tak? Hehe wallahualam... Jawapan sebenar ada pada penganjur. Hopefully betul lah semua. Ahaks..;)



Cik Misya : Memandang wajah ibu bapa/suami isteri sudah mendapat pahala.


4 comments :

\\ Izzah // said... Reply To This Comment

Goodluck cik Misya :D

Iffah Syahirah said... Reply To This Comment

thanks join kak..^^

Iffah Syahirah said... Reply To This Comment

hai,thanks join kak..tak cukup syarat lagi ni kak..hehe,banner kat sidebar tak letak lagi ke??

Si Matatajam said... Reply To This Comment

Betoi semua tu...Gud luck dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...