segmen:Cer Teka,Cer Teka

Salam.. Wow menarik neh! Main teka-teki plak ye.. Huhu.. Saya ni bab-bab cam muka orang ni fail sikit. Tapi takpelah saya try juga join. Kalau salah harap dimaafkan. Hehe.. Tapi penganjur dah bagi klue, so far mudah je nak cari jawapan. Uols pun patut try juga! Mana tahu leh dapat hadiah kalau betul tekaan anda.:) Klik SINI atau banner untuk berteka-teki juga.


So, gambar-gambar myterious siapakah di bawah ni?? Jom tengok and amati betul-betul siapakah wajah sebenar mereka ni..;)


Jawapan saya adalah..........

1. Diana Amir.
2. Hanez Suraya
3. Almy Nadia
4. Yatt Hamzah.
5. Fara Fauzana
6. Aqasha
7. Awal Ashaari
8. Jehan Miskin
9. Nazim Othman


Tarra.......! Betul tak? Hehe wallahualam... Jawapan sebenar ada pada penganjur. Hopefully betul lah semua. Ahaks..;)



Cik Misya : Memandang wajah ibu bapa/suami isteri sudah mendapat pahala.


Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts