Segment : King Follow Back by Amercorner

Salam. Wah best-best segmen follow-follow sekarang ni. Memang rugi la if tak join! Bukan susah pun syarat-syarat depa bagi. Tinggal rajin atau malas je nak join. Ngehehe... Kalau anda gila follower meh join SINI atau hit banner okeys..:)


Bawah ni follower saya yang terkini..:) Tak percaya? Sila lihat sidebar kiri saya. Itu pun kalau still angka yang sama la.=)



Sebab apa saya perlu digelar King of Follow Back?? Haa banyak sebabnya sayang. Ecehh.. Antaranya memang saya suka memfollow dan difollow. Blogger mana tak suka benda-benda gini kan? Cer cite.. Huhu.. Selalu saya asyik dapat gelaran Queen (join competition), so kali ni nak merasa gelaran King plak! haha gatai betoi saya ni kan? Hihi.. ;) 

Korang patut join sebab selain hadiah yang menarik, uols dapat merapatkan ukhuwah dan mengenali ribuan lagi blogger kat luar sana tuh. Inilah masanya nak upkan follower uols! =) Cepat join okeys!!



Cik Misya : Berangan jadi puteri raja.

Comments

  1. Hai . selamat pagi . datang dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  2. Hey.. dari segmen yang sama..
    Done juga follow sini..
    Jom follow saya balik :D


    http://fatinhalid.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini ..

    follower semasa join : 1276 noted :D

    terima kasih sudi join segment amer ni.

    ingat follow balek tau orang yang follow kamu.
    follow semua peserta segment ni kalau anda King Follow Back. :D

    anyway senarai peserta sudah keluar. mari blogwalking dan follow
    http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-segment-king-follow-back.html


    Good Luck . Terima kasih kerana sudi join dan support amer punya segment. Semoga allah swt membalas budi baik tuan blogger. :D

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ! saya follow anda from segment yg sama . :D
    http://hasieb-affa.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama ;)
    selamat bersegmen yea..wee :3

    http://myun-lifestory.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  6. Hai :D
    Datang dari segmen yang sama :)
    Dah follow awak Jom follow saya :)
    http://peachyrism.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  7. http://rightnot.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    Follow sini :D

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari segmen yang sama!
    Sudah lama follow kamu ;)


    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  9. Nama saya leeza. Join segmen yang sama. Mari meluaskan sayap....

    http://www.santaileeza.com/2012/12/egment-king-follow-back-by-amercorner.html

    DONE FOLLOW...

    ReplyDelete
  10. Hai, dari segmen yang sama
    btw, da follow kamu :)

    http://cahaykelip.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum :) Saya dtg dari segmen yang sama. Follow blog ni, nice blog! Happy Blogging! :D

    Me here : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  12. datang follow sini dari segmen yang sama http://azminanordin.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  13. salam.dari segmen yg sama.salam kenal dari PancingWarisan :)

    ReplyDelete
  14. Selamat bersegmen Cik Misya...
    Wilma pun join segmen nie...

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  15. Hye! saya dah follow sini ..ID follower saya hadifah sabri.. Follow me back okey? Thanks :D

    http://hadifahsabri.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  16. Hai.. dari segmen yang sama... Follow sini dan follow follow lagi :)

    Jom pergi blog saya.. Follow me back oke. :)

    http://waneyredzastories.blogspot.com/2012/12/segmen-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum , Hai .
    Datang dari segmen yang sama . Dah follow sini . Kalau sudi followlah balik . SALAM PERKENALAN ^_^

    Nama ID : Nazurah
    Nombor follower : #1313 ( cantik nombor xD )

    http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  18. Ziarah saya then follow ye!

    http://deyawanny.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  19. Salam.Dari segmen yang sama & done follow you :)

    http://anisahnurulanis.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum. I'm following u from the same segment.Follow me back if u're 'King Follow Back'. :)Btw, Happy Blogwalking! :D

    http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amer-corner.html

    ReplyDelete
  21. dari segmen yang sama^^ done follow you
    http://nabihahj0urnal.blogspot.com/2012/12/king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  22. Hey, dari segmen yang sama (: Done follow you
    http://amaliaahusna.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  23. Salam, dah follow sinie :) Jom singgah blog saya.

    http://studentkecik.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  24. Datang dari segmen yang sama, http://nisaaanisaa.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html . Btw, Done follow you :)

    ReplyDelete
  25. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  26. Follow awak, dari segmen yang sama taw :)

    http://hunnyzafirah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  27. datang dari segmen yg sama

    follow sini

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  28. Datang dari segmen yg sama ^^
    done follow!

    follow me back,
    http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  29. http://k-saiyidah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    Follow sayaaaaaa ! hihi :) Nice blog :)

    ReplyDelete
  30. dari segmen yang sama datang follow sini, Terjah sini pula

    http://bella-sahidi.blogspot.com/2012/12/segmen-king-follow-back-by-amercorner.html :)

    ReplyDelete
  31. follow awak dri segmen sme..gudluck :)
    http://choiseongjosecret.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  32. salam!
    join jugak segmen ni.
    dah follow blog ni jangan lupe support blog sy balik okay :)

    http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  33. FOLLOW SINI :)
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  34. done follow u . follow blog saya pulak ye . hehehe :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  35. FOLLOW ME BACK..DONE FOLLOW SINI..:)
    http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  36. Dtg dari segmen yang sama :)
    http://yayaaaank.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  37. Done following you :) Follow me back maybe??? Dari segment yang sama :)http://parisonmyway.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  38. Done following you . Follow back ? From same segment .

    http://ichinmikitha.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  39. Dr segmen yg sama
    http://miseyz.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  40. dri segmen sme. done follow here

    http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  41. Follow sini dari segmen yang sama. Mind follow back ? :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  42. salam ~
    anith dri segment yg sama ~
    done follow, follow anith balik k ;)
    http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete

  43. follow you dear,
    segmen yang sama=D

    http://dorayakino.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  44. already follow here :)

    http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  45. Hello there! Singgah sini dari segment yang sama :) Jemput ye datang my blog as well!

    http://ajamoppical.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    my other blog needs people too :P

    http://gajetlaju.blogspot.com

    Jemput datang ye!

    ReplyDelete
  46. bw sini

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  47. Done follow you . dari segment yang same ^_^

    http://mekiraie.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  48. Hi. Datang dari segmen sama. Done follow you :)salam perkenalan. Good luck ye.

    http://azieraadenan.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  49. dari segmen sama, done follow. :)

    follow here:
    http://gilapotato.blogspot.com/2012/12/assalamualaikum-jom-join-segment-king.html

    ReplyDelete
  50. Salam , saya singgah dari segmen yang sama =)
    Cute blog uuuu .. ^__^

    http://lovoiustory.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    Done follow uuu , followla i with pleasure =)

    ReplyDelete
  51. datang dari segmen sama..done follow sini lama dah

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  52. http://3.bp.blogspot.com/-5UcvDH4MQsU/UN2wfVzG66I/AAAAAAAADqg/kZAU-DrrrW0/s1600/header-2013-bg.png

    ReplyDelete
  53. HAI, DTG DARI SEGMEN SAMA. DONE FOLLOW :D
    http://pyqahfieka.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  54. da lama follow akak nie..

    http://timmbill91.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  55. salam kenal,, datang singgah komen dan follow dari seggmen yang sama
    http://www.belogisam.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  56. cci dtg dr segmen yg sama..

    http://www.ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  57. salam aliya dtg dari segmen amercorner done follow u ...
    http://aleiyamustafa96.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  58. Folo.. :)

    http://www.nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  59. Assalamualaikum! BW sini dan follow ;) Blog ni sangat adorable :3 Jemput follow saya balik x)
    http://sharifahirissyediskandar.blogspot.com/2013/01/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  60. jejalan blogwalking disini melalui segmen ni,,http://www.belogisam.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  61. salam
    dri segmen sme n follow

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts