expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 3, 2012

Segment : My Favorite Post 2012

Salam.. Erm, sejak saya berblogging, dah bermacam jenis story saya share melalui entri-entri blog saya ni. Sampai dah tak ingat which one yang terbaik untuk ditatapi. huhu. Serius! But for joining this segment, i have to choose one entry yang menjadi kegemaran saya sendiri.. Anda nak join pun boleh juga. Klik SINI atau banner ok!=)


So, mana satukah entri pilihan kalbu? Banyak sebenarnya..  But ada satu yang saya rasa terbaiklah kerana ada beberapa sebab. Nak tahu entri apakah itu? If anda masih ingat saya pernah wat contest duit raya edisi khas sampul berwajahkan saya yang comel ni. Ahakss..;) Boleh klik SINI untuk tahu apakah entri tersebut. But kalau anda tengok banner contest anjuran saya kat bawah ni pun anda leh agak kan entrinya yang mana. This one yang pernah joinla.:)


Haa sebab apa saya suka? Ni sebab-musabab nya..

1. Contest pertama anjuran saya! Huhu..
2. Mendapat penyertaan yang agak banyak walaupun first time buat dengan komen sebanyak 48 orang!!
3. Hadiahnya merupakan sampul duit raya yang ada wajah saya..:)
4. Yang paling best part tanya soalan daripada peserta, di mana saya kena jawab soalan random dari peserta dalam entri dorang. Seronok sebab leh tahu macam-macam apa yang peserta tu fikir tentang saya sebenarnya. Maklumlah kita model suam-suam kuku je. Ahakss..;)


I think tu je kot sebabnya.. huhu.. Ok siap! Ready untuk dihantar ke penganjur.:)


Cik Misya : Doa dimurahkan rezeki sentiasa.

7 comments :

Sheila Salim said... Reply To This Comment

Assalamualaikum awak. good luck ye! sheila pun join juga.

Anisa Anuar said... Reply To This Comment

wahhhh dah pernah buat contest...bestnyaaa nisa belum berkesempatan lagi...
ramai jugak peserta yg join tu..

#JemahAwesome said... Reply To This Comment

Hi,jom join giveaway ni -> http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/mega-giveaway-2012-by-lyanas-studio.html

Semua hadiah awesome! :B

Mimie Najib said... Reply To This Comment

selamat bersegmen.. :)

*tak sempat nak join segmen awk..sebab time tu tak kenal lg..hehe

fendy abu said... Reply To This Comment

singgah dari segmen sama...

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

ayu datang dr segmen yang sama..

Mohd Lokman Bin Ramli said... Reply To This Comment

datang melawat dari segmen yg sama.. ^_^
post yg menarik..
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...