expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, December 5, 2012

Siapa nak blogger card by Liyana

Salam.. Ahakss.. Baru-baru ni saya ada ternampak satu segmen yang diposting oleh penganjur segmen ni tapi bila klik, dah takde entri tu. Saya tinggalkan lah komen di shoutbox beliau. Tak sangka beliau alert dan open balik segmen ni. So, marilah uols memeriahkan segmen ni okeys! Klik je SINI atau banner kat bawah. Cepat! Sebab sampai 30 orang sahaja yang join, segmen ditutup. :)



Cik Misya : Nak upgrade compcard untuk modelling.

5 comments :

Bella D'secret said... Reply To This Comment

nak!nak! skang join segmen hehehehe:)

Sheila Salim said... Reply To This Comment

Assalamualaikum..
sheila nak jugak. hehehhe

liyana syafiqah said... Reply To This Comment

Assalamualaikum...
terima kasih join...liyana ambil gambar header untuk letak dalam blogger card boleh!!

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@liyana syafiqah Boleh je yunk.:)

liyana syafiqah said... Reply To This Comment

Assalamualaikum...kak aimi sorry lambat bagi ling gambar blogger card:
http://imgur.com/wtroZ.png
maaf atas segala kekurangan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...