Siapa nak blogger card by Liyana

Salam.. Ahakss.. Baru-baru ni saya ada ternampak satu segmen yang diposting oleh penganjur segmen ni tapi bila klik, dah takde entri tu. Saya tinggalkan lah komen di shoutbox beliau. Tak sangka beliau alert dan open balik segmen ni. So, marilah uols memeriahkan segmen ni okeys! Klik je SINI atau banner kat bawah. Cepat! Sebab sampai 30 orang sahaja yang join, segmen ditutup. :)



Cik Misya : Nak upgrade compcard untuk modelling.

Comments

  1. nak!nak! skang join segmen hehehehe:)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..
    sheila nak jugak. hehehhe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...
    terima kasih join...liyana ambil gambar header untuk letak dalam blogger card boleh!!

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...kak aimi sorry lambat bagi ling gambar blogger card:
    http://imgur.com/wtroZ.png
    maaf atas segala kekurangan.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts