expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, December 19, 2012

Silence Day of Wednesday #1

Salam Rabu semua.. Cer tengok gambar bawah ni...:)


Bila Malaysia nak lahirkan filem-filem yang benar-benar membina jiwa dan minda ya? Seriously dah bertahun-tahun saya  gi tengok movie tak pilih filem Melayu. Bukanlah nak boikot tapi entah, bila gi pawagam mesti pilih citer omputeh. Ngee.. Sebab selalu fikir, nanti filem Melayu ni Hari Raya dorang tayanglah.. Hehe.. Hope one day ada filem Melayu yang leh tarik minat dan perhatian saya sedalam-dalamnya untuk ditonton di pawagam. Bukan Istabul Aku Datang tapi Israel Aku Datang!;)



Cik Misya : Jarang menonton wayang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...