Silence Day of Wednesday #1

Salam Rabu semua.. Cer tengok gambar bawah ni...:)


Bila Malaysia nak lahirkan filem-filem yang benar-benar membina jiwa dan minda ya? Seriously dah bertahun-tahun saya  gi tengok movie tak pilih filem Melayu. Bukanlah nak boikot tapi entah, bila gi pawagam mesti pilih citer omputeh. Ngee.. Sebab selalu fikir, nanti filem Melayu ni Hari Raya dorang tayanglah.. Hehe.. Hope one day ada filem Melayu yang leh tarik minat dan perhatian saya sedalam-dalamnya untuk ditonton di pawagam. Bukan Istabul Aku Datang tapi Israel Aku Datang!;)



Cik Misya : Jarang menonton wayang.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts