Terlepas peluang lagi!! 11 sen je kot tiket Air Asia!

Salam. Aaarghhh geramnya saya!! Terlepas pandang lagi!! Terlepas pandang takpe lagi, ni terlepas peluang kot!! Adoyai..............! Yesterday my friend bagi tahu tiket flight Air Asia offer 11 sen je!! Ingatkan dia main-main, rupanya memang betul tapi sayang sekali benda tu dah lepas 2 Disember 2012 yang lalu! Aarghh tension I!! Huhu.. Serius agak kaciwa sebab terlupa memang end year Air Asia akan wat promo gempaq camni. Ish sayang betol la! Dah lama tak pi holiday neh. Bosan duk office ngadap benda dan orang yang sama! Wakakaka..


Erm dahlah last two months tak jadi holiday ke Sarawak (entri penuh). Kali ni jangan kata nak gi holiday, tiket pun tarraakk! Huhu. 11 sen je harga tiket! At least dapat pi yang dekat-dekat pun jadilah. Takpela, tahun depan jela fikir nak holiday. Mahu gi honeymoon ngan incik suami. InsyaAllah..=)

Nak book tiket? Klik SINI.


Cik Misya : Rindu nak naik flight.

Comments

  1. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/aku-benci-bila-kau-buat-aku-cinta-kamu.html

    ada hikmah di sebalik setiap kejadian,, jgn risau,, ti kita date same k,, hehe

    ReplyDelete
  2. takpe takpe . nanti ada lagi lah ticket tu :D

    ReplyDelete
  3. xpe, jgn gusar, eceh..hehe. skrg ni air asia buat promo lg smpi 9hb ni ;)

    ReplyDelete
  4. NNT2 CONFEM ADA OFFER LAGI...^_^

    ReplyDelete
  5. bile lah nak ade lg kan...tgh tggu gak ni...huhu

    ReplyDelete
  6. Haiii banyak tempat menarik tu. Adehhhh

    ReplyDelete
  7. plan nk gi sabah bln 5 tp fly smpi bln 3 jer.. trtgguh lgi nk book tiket..
    huhuhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts