expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, December 5, 2012

Terlepas peluang lagi!! 11 sen je kot tiket Air Asia!

Salam. Aaarghhh geramnya saya!! Terlepas pandang lagi!! Terlepas pandang takpe lagi, ni terlepas peluang kot!! Adoyai..............! Yesterday my friend bagi tahu tiket flight Air Asia offer 11 sen je!! Ingatkan dia main-main, rupanya memang betul tapi sayang sekali benda tu dah lepas 2 Disember 2012 yang lalu! Aarghh tension I!! Huhu.. Serius agak kaciwa sebab terlupa memang end year Air Asia akan wat promo gempaq camni. Ish sayang betol la! Dah lama tak pi holiday neh. Bosan duk office ngadap benda dan orang yang sama! Wakakaka..


Erm dahlah last two months tak jadi holiday ke Sarawak (entri penuh). Kali ni jangan kata nak gi holiday, tiket pun tarraakk! Huhu. 11 sen je harga tiket! At least dapat pi yang dekat-dekat pun jadilah. Takpela, tahun depan jela fikir nak holiday. Mahu gi honeymoon ngan incik suami. InsyaAllah..=)

Nak book tiket? Klik SINI.


Cik Misya : Rindu nak naik flight.

7 comments :

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/aku-benci-bila-kau-buat-aku-cinta-kamu.html

ada hikmah di sebalik setiap kejadian,, jgn risau,, ti kita date same k,, hehe

Hamir Rahman said... Reply To This Comment

takpe takpe . nanti ada lagi lah ticket tu :D

beta kupu said... Reply To This Comment

xpe, jgn gusar, eceh..hehe. skrg ni air asia buat promo lg smpi 9hb ni ;)

Bui Junaidi said... Reply To This Comment

NNT2 CONFEM ADA OFFER LAGI...^_^

Nory Zoulkefle said... Reply To This Comment

bile lah nak ade lg kan...tgh tggu gak ni...huhu

fifie said... Reply To This Comment

Haiii banyak tempat menarik tu. Adehhhh

Miss Zahirah said... Reply To This Comment

plan nk gi sabah bln 5 tp fly smpi bln 3 jer.. trtgguh lgi nk book tiket..
huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...