Tersenarai sebagai pemenang segmen Paly!!

Salam.. Yeay blog saya menang dalam segmen anjuran blogger Paly (SINI)! Hadiahnya? Tersenarai dalam bloglist beliau! Ngee... Saya ni jarang bertuah if ada cabutan-cabutan nombor neh. Sekali dapat memang saya happy la walaupun hadiahnya simple saja. Bersyukur apa adanya...=)

Klik untuk paparan penuh

At least bila link blog kita tertepek di bloglist blogger lain, dapatlah tambah peluang untuk kita tambah traffic. Memang appreciate sangat-sangat kat rakan-rakan blogger yang sudi review atau letak link blog saya dalam bloglist dorang. Bukan senang tau! Huhu.. Pape pun congrats untuk saya! Ngeee...^^


Cik Misya : Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia?

Comments

  1. ni kakzi link kan aimi kat sini :)
    http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/p/alhamdulillah-semua-berjalan-lancar.html

    ReplyDelete
  2. tahniah cik aimi. saya pun sama, kalau cabut2 ni mesti jarang nak bertuah..nasib badan..apa2 pun tahniah ye.

    ReplyDelete
  3. tahniah! :)

    btw.. jemput bc blogreview utk blog aimi kat sini utk segmen tempoh hari & tengok senarai blog kat bloglist..

    http://journaloffeena.blogspot.com/2012/12/blog-review-6-aimi-syahirah-in-story.html

    terima kasih!

    ReplyDelete
  4. hai.jom join :)
    http://diyasesame.blogspot.com/2012/12/segmen-free-gifs-from-diya-sesame.html

    ReplyDelete
  5. Hu3.. Tahniah..
    apa2pun SELAMAT TAHUN BARU 2013 yer..

    ReplyDelete
  6. tahniah kak aimi,
    jom lawat sini, saya tag akak. huhu,

    http://raarocherr.blogspot.com/2013/01/worniojowo-giveaway-by-wanynaziar.html

    ReplyDelete
  7. tahniah, seronok menang kan :D

    ReplyDelete
  8. Tahniah :)

    Sementara masa masih ada ! TOPUP RM100 UNTUK ANDA !
    http://nadyabubble.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts