expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 28, 2012

Tersenarai sebagai pemenang segmen Paly!!

Salam.. Yeay blog saya menang dalam segmen anjuran blogger Paly (SINI)! Hadiahnya? Tersenarai dalam bloglist beliau! Ngee... Saya ni jarang bertuah if ada cabutan-cabutan nombor neh. Sekali dapat memang saya happy la walaupun hadiahnya simple saja. Bersyukur apa adanya...=)

Klik untuk paparan penuh

At least bila link blog kita tertepek di bloglist blogger lain, dapatlah tambah peluang untuk kita tambah traffic. Memang appreciate sangat-sangat kat rakan-rakan blogger yang sudi review atau letak link blog saya dalam bloglist dorang. Bukan senang tau! Huhu.. Pape pun congrats untuk saya! Ngeee...^^


Cik Misya : Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia?

16 comments :

Paly said... Reply To This Comment

welkam :)

::azmina nordin:: said... Reply To This Comment

tahniah akak :)

Izzah Ismail said... Reply To This Comment

tahniah sis :)

Cik Ain said... Reply To This Comment

huhu tahniah sis :)

Norzi beautilicious house said... Reply To This Comment

ni kakzi link kan aimi kat sini :)
http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/p/alhamdulillah-semua-berjalan-lancar.html

Nurul Aini said... Reply To This Comment

tahniah cik aimi. saya pun sama, kalau cabut2 ni mesti jarang nak bertuah..nasib badan..apa2 pun tahniah ye.

Cik Syida said... Reply To This Comment

tahniah :D

Nadia Johari said... Reply To This Comment

tahniah..=)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

tahniah cik misya...

Qarr Jalil said... Reply To This Comment

tahniah :D

feena shukri said... Reply To This Comment

tahniah! :)

btw.. jemput bc blogreview utk blog aimi kat sini utk segmen tempoh hari & tengok senarai blog kat bloglist..

http://journaloffeena.blogspot.com/2012/12/blog-review-6-aimi-syahirah-in-story.html

terima kasih!

Diya Sesame said... Reply To This Comment

hai.jom join :)
http://diyasesame.blogspot.com/2012/12/segmen-free-gifs-from-diya-sesame.html

Mysyah Holiday said... Reply To This Comment

Hu3.. Tahniah..
apa2pun SELAMAT TAHUN BARU 2013 yer..

RaaRocherr said... Reply To This Comment

tahniah kak aimi,
jom lawat sini, saya tag akak. huhu,

http://raarocherr.blogspot.com/2013/01/worniojowo-giveaway-by-wanynaziar.html

Sya Isya said... Reply To This Comment

tahniah, seronok menang kan :D

Nadya Bubble said... Reply To This Comment

Tahniah :)

Sementara masa masih ada ! TOPUP RM100 UNTUK ANDA !
http://nadyabubble.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...