Thanks Didiey for reviewing my blog!=)

Salam.. Yuhuuu dapat review lagi! Ngee... Maaflah lambat wat entry balas wat Didiey yang sudi review my blog.. Malam ni je free nak usha-usha entry orang lain dan reply pape yang patut. Huhu.. So, jom tengok apa kata Didiey yang comel ni about my blog..=)

Klik untuk paparan penuh
Ahaks.. Rata-rata review yang saya terima mostly komen part sidebar saya. Memang dalam proses penambahbaikan cuma masih lum cukup masa nak mengadap dan mendesign semula layout blog supaya tampak lebih kemas. InsyaAllah akan diperbaiki tak lama lagi.. :) Bout header tu sayang sebenarnya nak buang perkataan-perkataan tu sebab melambangkan identiti blog ni tentang apa. But akan difikirkan juga untuk improve my blog. Thanks ya atas pendapat bernas yang dilontarkan. Bagus untuk saya!=)

Uols pun lehlah terjah blog Didiey ni okeys... Klik SINI atau header beliau kat bawah ni.:)






Cik Misya : Buah fikiran yang bernas datang dari hati ang ikhlas.

Comments

  1. mcm pernah dgr ayat2 review ni...tapi di mana ya..?

    takpe cik misya sekejap je nak alih2 gadget tu....

    keywords kat header tu takyah buang pon takpe rasanya...kecikkan sikit tulisan pon dah ok...

    sy setuju ngan cik misya dgn adanya keywords tu baru lah pembaca tahu apa yg diorg nak expect dari blog ni kan...

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts