expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, December 12, 2012

Vektor istimewa wajah saya dari Blogger Din!

Salam.. Huhu.. Saya dapat vektor lagi. Serius suka sesangat sebab 90% hampir dengan gambar asal yang diberi. Tak sangka walaupun black and white still ramai lagi yang cam wajah saya yang telah divektorkan tuh. Memang superblah Din!=) 


Gambar asalnya kat bawah ni..


Hehe sama tak?;) terror kan Din wat vektor ni? Pape pun thanks ya Din untuk vektor ni. Huhu.. Actually saya yang request kat Din dalam entri mana ntah, tak ingat. Hehe. Tak sangka cepat gak dia wat kan vektor. Huhu. Thanks again!=)



Cik Misya : Animasi sebahagian dari seni.


7 comments :

Mira Adzlia said... Reply To This Comment

eh..eh..sama la..hihi

Call me DayaOwesome said... Reply To This Comment

Wah ! lawa la :D cantik sangat ^^

Kelana Cinta said... Reply To This Comment

Abg Din kan yang buat...Pro..Cantik2

beta kupu said... Reply To This Comment

aah la, sma. dah klu teror, mmg mantaplah hslnya. =)

fandyz said... Reply To This Comment

hmm.. memang sebijik.. tapi yg bawah lg real :P

DIARI FARISHA said... Reply To This Comment

kite tag aimi taw :
http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/special-giveaway-by-nabilah-saadah.html

D i n said... Reply To This Comment

haha sama-sama :D nk kena practice lagi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...