expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, January 6, 2013

Anda semua ada masalah-masalah ini? Cepat hapuskan ia!!


Salam semua wanita dan gadis di luar sana!! Sihat? hehe.. Ok, saya nak tanya anda lah, ada tak masalah-masalah kat bawah ni dalam diri anda..? Cer tengok one-by-one.. Mesti ada at least salah satu dari masalah berikut..


1. Terlalu gemuk
2. Terlalu kurus
3. Kulit menggeleber
4. Selulit
5. Punggung dan payudara jatuh
6. Postur tubuh membongkok
7. Sakit belakang
8. Badan mudah berbau
9. Berdiet tapi tak kurus
10. Perut berlapis-lapis
11. Wajah kusam
12. Belakang penuh lemak-lemak babat
13. Peha bergesel
14. Kehadiran 2nd, 3rd breast (Ketiak berlipat-lipat)
15. Tubuh takde shape
16. Kesan garis baju/seluar dalam di luar pakaian (kain lycra/jeans/dress)
17. Dan lain-lain yang berkaitan



Ahha, ada tak masalah-masalah tu? Tak perlu nak sorok sebab saya pun perempuan juga. Pakai baju besar-besar sebab nak cover. Atau taknak ngaku sebab tersalah beli produk kecantikan dan kesihatan tapi tak jadi apa pun? Takpe.. Saya juga seperti anda. Tiada manusia yang sempurna. 

Anda tahu tak dulu saya ni kurus kering sehingga badan saya membongkok? Plus walaupun kurus, lipatan-lipatan di perut sampai 3 lapis! Ahaks.. Tak perlu berangan ler nak jadi model if ada benda-benda ni semua. ;)  Inilah masalah saya yang saya terpaksa hadapi but now semuanya telah berubah! Alhamdulillah.. Klik SINI if anda tak percaya.. Kombinasi produk luar dan dalam yang hebat!! 

Nak tahu product apa? Boleh ke page INI untuk makluman lanjut! Boleh juga emel ke aimi@aimisyahirah.com. Cepat sebelum lemak-lemak anda gagal dihapuskan dan terus jatuh dan jatuh... Sehingga kendur... Bertindak segera!!!=)



Cik Misya : Tiada yang terlambat selagi kita mahu berusaha.

1 comment :

beta kupu said... Reply To This Comment

wah menarik! inilah yg ditunggu2 sgt ni misya!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...