expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, January 29, 2013

Ingat lagi vektor wajah saya ni? Jom tengok bagaimana nak buat!

Salam semua.. Erm, petang-petang gini agak slowdown skit mood.. Nak balik rumah setelah penat bekerja! Huhu.. Belek-belek entri kengkawan yang lain, ternampak entri dari Din Graphic. Akhirnya baru saya tahu camne sesebuah vektor (animasi gambar) tu terhasil.. Still ingat lagi vektor gambar saya hasil tangan Din ni? Haa boleh tengok SINI.. Vektor tu adalah gambar saya kat bawah ni..



Nak tahu camne vektor ni dibuat? Boleh terjah ke antri Din Graphic kat SINI. Menggunakan Adobe Ilustrator nampak macam senang. Tapi hakikatnya if saya nak buat, setahun pun belum tentu siap! Hehe.. Almaklumlah tangan tak berapa nak berseni.. If suruh menari boleh ler..^^ So, uols yang suka dan kreatif wat vektor, boleh terjah kat blog Din Graphic ni ok. Antara vektor terbaik wajah saya yang dihasilkan. I loike! Thanks to Din!=)

Gambar sebenar leh tengok SINI.


Cik Misya : Jarang dapat A untuk kelas pendidikan seni.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...