expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, January 22, 2013

Jom tengok perubahan terkini blog saya!

Salam semua.. Haa kalau sesiapa perasan, blog saya semakin hari semakin berubah wajah. Eceh.. Bukan plastic surgery okeys!;) Sebelum-sebelum saya selalu dapat review tentang keserabutan sidebar blog saya di kiri dan kanan. Memang saya akui agak serabut pun! Ngehehe.. So, setelah mengambil kira pendapat-pendapat anda semua melalui review dan juga masa yang ada, saya dah edit-edit sikit blog saya dengan mengubah pape yang patut...



So, antara perubahan yang saya lakukan adalah sidebar saya dah jadi sebelah sahaja!! Huhu.. Serius saya tengok pun dah tak serabut.. Gambar-gambar modelling saya dipaparkan dalam bentuk slideshow. Widget-widget tu semua saya dah masukkan dalam scroll bar yang lebih kemas. Dan lagi satu, header saya kalau anda perasan saya dah buang words banyak-banyak kat header tu. Maka tajuk blog saya lebih fokus dan mudah diingati.. :)

Header sekarang

Header dulu

So far ini je dahulu perubahan yang saya mampu buat untuk masa ini. InsyaAllah saya akan perbaiki lagi apa-apa yang patut. Ok, cepatlah review saya! Wakakaka... Suka-suka hati je kan?? Ngehehe.. Pape pun teruskan singgah ke blog saya okeys! Love uolssss!^__^



Cik Misya : Berubah untuk kebaikan.

19 comments :

Vee Lea said... Reply To This Comment

Yeahh, lebih kemas :) Nice one!

Nieyxzha Hassan said... Reply To This Comment

Nieza ada buat segmen blog make over..harini last join

Bui Junaidi said... Reply To This Comment

INI BARU KEMAS..^_^

-eim- said... Reply To This Comment

nampak tersusun la...walau sy baru berapa kali singgah blog nie..^^

paan said... Reply To This Comment

aimi, paan mcm bminat nk edit blog aimi .. hehehe ..hehehe
klu aimi nak, email dkt paan.zainudin@gmail.com

yang baik Ishak said... Reply To This Comment

wah... cantik dan boleh bertambah cantik lagi
nampak ringkas dan jelas jer

Mawar Putih said... Reply To This Comment

Comey & lebih tersusun berbanding dulu :)

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

sgt kemas & cantik lah

Mar Haini Abdul Rahim said... Reply To This Comment

aah nampak lebih kemas & mesra pengguna.. hihi gudluck cik misya :D

Lissa LaLissa said... Reply To This Comment

nice~ ^^ nampak lagi kemas., hehe

aynora nur said... Reply To This Comment

HAI...SAYA SUKA YANG BARU NI, NAMPAK KEMAS. SELAMAT BERBLOG, OK

Alya Syaqiera said... Reply To This Comment

cmne buat scroll down tu ctohnya kat 'bloglisted' dll. tq

Nadia Johari said... Reply To This Comment

lebih kemas..tapi klo aimi xde mse tempah ngn orng..tapi klo wat sndri lagi puas kan..hehe..nad pun wat sndri..memg berjam2 amik mse..

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah sudah tukar sekarang....terbaik....

Scya Lollita said... Reply To This Comment

hehe 1st time datang >.<

Mia Kassim said... Reply To This Comment

nampak lebih kemas.....(^_^)

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

lebih kemas dan x berat. hehehe. laju je loading

Aimi Wardina ♥ said... Reply To This Comment

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html

Jom join sini.
Sure boleh dapat hadiah sebab hadiahnya banyak, mungkin boleh dapat lebih daripada 1 hadiah! Join cepat sebelum terlambat!

Mysyah Holiday said... Reply To This Comment

Nice...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...