expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, January 16, 2013

Menang contest sayang-sayang by Aida Comel!!

Salam semua.. Huhu terkejut gak dapat komen dari seorang penganjur contest INI yang saya join umumkan saya menang contest beliau! Tak jangka pun akan menang sebab peserta lain pun hebat-hebat belaka dengan story sayang-sayang yang lebih best. Ngee.. Agaknya rezeki orang nak kahwin kot. ;p Sebab dalam contest tu saya guna gambar pertunangan saya sebagai melengkapkan syarat penyertaan. Of course saya sayang tunangan saya. Moga jodoh kami berkekalan. Amin..:) Tak caya? Jom zoom bawah ni......


Entri penuh klik SINI.


Alhamdulillah saya terpilih sebagai pemenang kedua. Thanks so much to penganjur contest ni iaitu Aida Comel! Memang comel pun budak nih. Hehe.. 



Cik Misya : Sayang kerana Allah s.w.t

1 comment :

Nadia Johari said... Reply To This Comment

reziki tunang..sweet gmbr..=)..tahniah aimi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...