expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, January 25, 2013

Menikmati makanan di Secret Recipe..

Salam semua. Erm semalam after jenjalan di Alamanda wit my cousin, terus singgah Secret Recipe. Rasa macam dah lama tak makan kat sini. Rindu ngan menu-menu dia yang best tuh! Apa lagi, spagetti Thai jadi mangsa kunyahan ku. Hehe..

Yang paling masyuk bila dapat menikmati sebiji muffin coklat yang sangat delicious. Dalam dia ada coklat cair. Subhanallah rasa dia memang menggegar iman! Ngeee..

Sekali sekala menikmati makanan superb dari Secret Recipe, seperti mereward diri sendiri. Huhu. Alhamdulillah rezeki. Dulu masa kecik-kecik, nak makan sepotong kek pun susah. Sebab tak mampu. So, adik-adik sume, belajar rajin-rajin, dapat kerja bagus dapatlah nikmati makanan best-best. Walaupun parent uols mampu bawa gi makan tempat sebegini, itu duit dorang. Dah pegang duit sendiri barulah orang respect. Tul tak? Dah ada duit jangan membazir pula hari-hari nak makan camni. Bankrup ler.. Huhu.

Cik Misya : Syukuri nikmati hidup selagi ada.




8 comments :

Azee Hana said... Reply To This Comment

ala,,dah seminggu dah ni teringin nak makan spageti...sob sob

Dear KHY said... Reply To This Comment

terliur kite tengok spagetti tu

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

terliur plak tgk muffin tu...kalau ada delivery, mmg dah call dah ni...

Nadia Johari said... Reply To This Comment

secret recipe nad suke mkn tiramisu je..hehe

Kathy Rbain said... Reply To This Comment

sedap nya..

Prince of Noob said... Reply To This Comment

sedapnya, dah lama tak gi secret recipe...

Btw jom join Contest yang sangat mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

angellovesoldier said... Reply To This Comment

Sedapnya :)

fiqah hamed said... Reply To This Comment

telan air liur walaupun tengok gambar jer..hehe..XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...