Menikmati makanan di Secret Recipe..

Salam semua. Erm semalam after jenjalan di Alamanda wit my cousin, terus singgah Secret Recipe. Rasa macam dah lama tak makan kat sini. Rindu ngan menu-menu dia yang best tuh! Apa lagi, spagetti Thai jadi mangsa kunyahan ku. Hehe..

Yang paling masyuk bila dapat menikmati sebiji muffin coklat yang sangat delicious. Dalam dia ada coklat cair. Subhanallah rasa dia memang menggegar iman! Ngeee..

Sekali sekala menikmati makanan superb dari Secret Recipe, seperti mereward diri sendiri. Huhu. Alhamdulillah rezeki. Dulu masa kecik-kecik, nak makan sepotong kek pun susah. Sebab tak mampu. So, adik-adik sume, belajar rajin-rajin, dapat kerja bagus dapatlah nikmati makanan best-best. Walaupun parent uols mampu bawa gi makan tempat sebegini, itu duit dorang. Dah pegang duit sendiri barulah orang respect. Tul tak? Dah ada duit jangan membazir pula hari-hari nak makan camni. Bankrup ler.. Huhu.

Cik Misya : Syukuri nikmati hidup selagi ada.




Comments

  1. ala,,dah seminggu dah ni teringin nak makan spageti...sob sob

    ReplyDelete
  2. terliur kite tengok spagetti tu

    ReplyDelete
  3. terliur plak tgk muffin tu...kalau ada delivery, mmg dah call dah ni...

    ReplyDelete
  4. secret recipe nad suke mkn tiramisu je..hehe

    ReplyDelete
  5. sedapnya, dah lama tak gi secret recipe...

    Btw jom join Contest yang sangat mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

    ReplyDelete
  6. telan air liur walaupun tengok gambar jer..hehe..XD

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts