expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, January 21, 2013

Pencarian Model Hijabista Magazine!!!

Salam semua girls di luar sana.. Haa berita baik untuk mereka-mereka yang berminat nak jadi model majalah keluaran Karangkraf yang tengah laris di pasaran sekarang! Now, majalah Hijabista tengah buka pencarian model! SO, uols bolehlah mencuba nasib untuk sertai pencarian ini. Untung-untung dapat jadi model, glamor tau!;) Ngeee... Ingat! bukan glamor yang dicari okeys.. Nanti lupa diri!;)

Caranya? Ok ni saya ambil dari page Hijabista sendiri di facebook. SO, saya share la ya kat sini. Untuk makluman, saya bukan agen Hijabista atau Karangkraf okeys.. Tiada kena-mengena dalam pencarian ini. Sekadar berkongsi kepada sesiapa yang berminat..


Mahu tampil sebagai model Hijabista? Hadiri KARNIVAL KARANGKRAF yang akan berlangsung pada 1,2,3 hb Febuari dan hantar borang yang telah dimuat turun ke kaunter booth Hijabista yang telah disediakan. Kepilkan salinan borang bersama dua keping gambar bersaiz 4R (half shot dan full shot). Borang penyertaan yang diemail atau dipos tidak akan dilayan. Borang wajiblah dihantar ke kaunter Hijabista. Selamat mencuba :) BERTEMPAT DI KARANGKRAF SHAH ALAM. 

Borang penyertaan


Em dengarnya macam-macam ada masa Karnival tu nanti. Cuma saya tak berkesempatan nak sertai akibat kekangan masa dan sebagainya. InsyaAllah next time if ada masa, saya terjah!



Cik Misya : Mahu bersara dari dunia peragaan.

9 comments :

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

kenapa lak nak bersara,,,

Nurul Farahizzati said... Reply To This Comment

eh, nak bersara? kenapa?

Nurul Ain said... Reply To This Comment

wah...syok...hahaha

-eim- said... Reply To This Comment

fashion sense...sy mmg xde sense skit..=.="

visiting here..^^

Nadia Johari said... Reply To This Comment

almk..x tau nk posing mcm ne..hehe..

Nisa Jamaludin said... Reply To This Comment

Salam , saya nak tanya mcm mana nak dapatkan borang majalah hijabista nie?

anis nabila said... Reply To This Comment

macamana nak dapatkan borang penyertaan ni ?

anis nabila said... Reply To This Comment

macamana nak dapatkan borang penyertaan ni ?

Cik Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Buat pembaca entry, sila baca entry sepenuhnya untuk mengetahui status pencarian model ni. Posting entry on January 2013, hanya boleh apply masa karnival Karangkraf bulan Februari, sudah terang lagi bersuluh pencarian ni dah lama habis... Harap maklum. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...