expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, January 16, 2013

Review lagi!! Oleh Siti Nurazwaniza..

Salam.. Huhu hari ni wat entry balas je untuk kawan-kawan blogger yang review.. Ni salah seorang lagi yang review saya! Hasil dari join segmen Siti Nurazwaniza di SINI. Fuh berbelit juga mahu menyebut namanya! Ngehehe jangan marah..;) Jom tengok apa kata beliau tentang blog saya..:)

Klik untuk paparan penuh

Thanks so much untuk review ini.. Actually memang lepas baca review ni, saya terus cari tutorial untuk letak border kat widget-widget sidebar kiri saya.. Kemas sikit la kot compare sebelum ni. Cuma nak kena adjust lebar dia nanti. Seriously bukan taknak buat tapi sangat busy!! Yang penting saya dapat reply entry-entry review anda.. Huhu..=)



Cik Misya : Masa itu emas.

3 comments :

Nurul Aini said... Reply To This Comment

Hehe..kemas dah sekarang..cantik..sidebar pun dah okay.

Angel Love Soldier said... Reply To This Comment

Wah, ade perubahan dah :)

JOMBLOGWALKING said... Reply To This Comment

Blogwalking dengan cara mudah - http://jomblogwalking.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...