Saya sudah tergolong dalam blogger Otai??

Salam.. Terpandang bloglist seorang blogger ni, tengok-tengok eh macam kenal! Itu blog saya! Hehe.. Actually terkejut tengok blog saya diletakkan dalam bloglist Otai blogger tersebut! Wah, saya masih kerdil tapi dah termasuk dalam golongan otai?! Erk rasa macam tak layak je.. Ngee....^__^ 


Saya memang ada join segmen anjuran blogger ni di SINI. Tak sangka penganjur letak saya dalam kategori otai. Ngehehe.. Ke dah lama dia letak sebelum saya join, wallahualam.. Wah tetiba rasa macam menggedik plak entri neh! Huuu ok-ok, pape pun thanks kat blogger Merepekgila walaupun dia bukan jenis merepek tak tentu pasal. ;p Thanks sebab letak saya dalam bloglist otai tu. Segan tau!@_@




Cik Misya : Sentiasa merendah diri walau tinggi mana pun kita berada.



Comments

  1. Tahniah dik., mmg layak jd otai pun kann

    ReplyDelete
  2. Akak memang blogger otai pun =D

    ReplyDelete
  3. wah . hebat nye . teringin nak ade lam bloglist jugax . anwy jum jln2 kat blog leyla . http://justsimpledimple.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Memang layak pun blogger otai , hee :)

    ReplyDelete
  5. wah terbaikla..x jmu join segmen..=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts