expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, January 29, 2013

Saya sudah tergolong dalam blogger Otai??

Salam.. Terpandang bloglist seorang blogger ni, tengok-tengok eh macam kenal! Itu blog saya! Hehe.. Actually terkejut tengok blog saya diletakkan dalam bloglist Otai blogger tersebut! Wah, saya masih kerdil tapi dah termasuk dalam golongan otai?! Erk rasa macam tak layak je.. Ngee....^__^ 


Saya memang ada join segmen anjuran blogger ni di SINI. Tak sangka penganjur letak saya dalam kategori otai. Ngehehe.. Ke dah lama dia letak sebelum saya join, wallahualam.. Wah tetiba rasa macam menggedik plak entri neh! Huuu ok-ok, pape pun thanks kat blogger Merepekgila walaupun dia bukan jenis merepek tak tentu pasal. ;p Thanks sebab letak saya dalam bloglist otai tu. Segan tau!@_@




Cik Misya : Sentiasa merendah diri walau tinggi mana pun kita berada.



6 comments :

aimaniman said... Reply To This Comment

Tahniah dik., mmg layak jd otai pun kann

Angel Love Soldier said... Reply To This Comment

Akak memang blogger otai pun =D

Leyla said... Reply To This Comment

wah . hebat nye . teringin nak ade lam bloglist jugax . anwy jum jln2 kat blog leyla . http://justsimpledimple.blogspot.com

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Wah, untunglahhh...

MymyMushie said... Reply To This Comment

Memang layak pun blogger otai , hee :)

Nadia Johari said... Reply To This Comment

wah terbaikla..x jmu join segmen..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...