expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, January 7, 2013

Sebalang coklat untuk saya!!

Salam petang semua. Huhu hari ni walaupun agak kelam kabut uruskan macam-macam perkara but ada rakan sepejabat hadiahkan saya sebalang coklat! Ahakss..

Jenuh nak perhabis nih. Sape-sape nak tu, mehla datang sini. From Beryls.. Sodap tau. Saya makan coklat dia je. Kacang dalam dia saya buang. Hehehe. Almaklumlah gigi besi memang pantang makan benda keras-keras macam kacang. Huhu.

Thanksla hadiahkan i coklat ni. Nasib baik ambil yang ni. Kalau yang dark chocolate tu saya tak makan sebab tak tahan pahit. Cukuplah merasa pahit ubat doktor 2-3 hari ni sebab sakit demam. Ngeeee..

Cik Misya : Orang selalu kata pahit itu ubat, manis itu racun.


10 comments :

mujagirl92 said... Reply To This Comment

walaupun racun yang manis tetap yang kita suke,, hehe

Lokman said... Reply To This Comment

saya tag kak... boleh ea?

Unknown said... Reply To This Comment

wah sebalang tu...baiknya sape yg bagi tu...:)

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

Boleh je dik.:-)

suwara entertainment said... Reply To This Comment

bestnya makan coklat!!!
saya suka sgt2.
dapat hadiah dari kawan pulak tu.

Mummy MM said... Reply To This Comment

Banyak tu..

Blog Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

sedap coklat tu :)

Delimasari said... Reply To This Comment

bestnya ada peminat bagi

Anonymous said... Reply To This Comment

aduhai sedapnye coklat tu

aindzaya said... Reply To This Comment

nak sikitt kak misyaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...