expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, January 3, 2013

Segmen Blogwalking Sampai Muntah by ReX

Salam.. Alamak! Dinosour Trex pun nak bersegmen-segmen bagai!! Huhu jangan risau.. Rex yang ni tak ganas pun.. Apetah lagi nak meratah daging manusia. Ngehehe.. Dia nak blogwalking je.. Jomlah join sekali di SINI atau klik banner..





Cik Misya : Dinosour wujud ke?

11 comments :

dariilhamkehati said... Reply To This Comment

datang dari segmen yang same :D

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

Fatin Diana said... Reply To This Comment

salam :)
FD datang singgah dari segmen yang sama
http://www.fatindiana.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

iskandarX said... Reply To This Comment

is datang dari segmen yang sama ReX, http://iskandarx.com/2013/01/04/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex/

naper takder shoutbox senang nak jerit hehehe is picit2 iklan kat sini naaa?

iskandarX said... Reply To This Comment

assalammualaikum, is singgah blogwalking sambil isi/klik tabung ads $$ jemput singgah blog is ye?

aienzunnur said... Reply To This Comment

hai..en dinasour srh jenguk awak..

iskandarX said... Reply To This Comment

assalammualaikum, is singgah blogwalking sambil isi/klik tabung ads $$ jemput singgah blog is ye?

Delimasari said... Reply To This Comment

dari segmen yg sama

Unknown said... Reply To This Comment

Salam

Dari segmen yang sama

http://notamengajarbelajar.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

Unknown said... Reply To This Comment

Salam

Dari segmen yang sama

http://notamengajarbelajar.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

c!kon!ech!c said... Reply To This Comment

hye sye dari segmen yang sme hehehehe"blogwalking dari blog ReX" ....done folow u!!

Munira mustapher said... Reply To This Comment

Muna munie blogwalking dari blog ReX. Jom ke blog saya pula :) hee..
http://blogcelotehmuna.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...