expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, January 25, 2013

SEGMEN JIAKREATIFELT 3 in 1:Apakah?

Salam.. Ahha, unik sikit tajuk segmen ni.. Nak tahu apa yang unik tu? Boleh terjah SINI atau hit banner untuk info lanjut. Apakah???;))


Jumlah follower saya so far adalah seramai 1526 orang. Sayang dorang sume tau!^_^ Saya dah lama follow blog penganjur, so memang takkan ingat saya angka ke berapa. huhu.. Sape-sape nak like my page tu, boleh klik SINI okeys..:) Saya dapat tahu segmen ni dari blogger Nurul FHMT yang comel tu...



Cik Misya : Tak suka ingat nombor.

4 comments :

najiah shaharain said... Reply To This Comment

terima kasih sebab sudi joined.:) dah lm follow blog nie.dan dah like..:)slm kenal

Cik Fie said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-3-in-1apakah.html

Azney Shamsuddin said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama . :)

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said... Reply To This Comment

dari segmen yg sama.. meh lake blog sy plak >.<
http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...